Снимка: Архив Reuters
fallback

21-годишен студент бе приет по спешност с остра алкохолна интоксикация след празнуване на 8 декември, съобщи началникът на клиниката по токсикология във Военноморската болница във Варна доц. д-р Снежа Златева.

Младежът организирал купон в квартирата си, където всички наблегнали на алкохола. Той изпил набързо 700 милилитра водка и скоро изгубил съзнание, предаде информационна агенция "Черно море".

Приятелите му извикали веднага линейка, която го откарала в токсикологията. Пациентът бе стабилизиран бързо и вече е добре, каза доц. Златева.

Пострадалите от алкохол на 8 декември във Варна не са много, тъй като от години студентите предпочитат да празнуват извън града, в хижи и курортни комплекси и попадат в други сводки, коментираха токсиколози.

Автор: Ставри Стефанов

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

баси

преди 9 години

Лигльовци,вече не могат да държат и на 700 грама водка!

41

do 38

преди 9 години

За такива като теб не ми е жал. Казвам го директно. Някои хора мислят за последствията преди да извършат някое действие. Други просто не мислят и после прибягват до драстични простотии от рода на 10 години да не близват. Някои цял живот не се научават на мярка!

40

Анонимен

преди 9 години

Че какво са 700 грама бе?! Особено ако е квалитетна и с добри мезета!Само да не е с таратор като професор Драганов,той таратора много бърка мамка му!

fallback