Михаил Миков. Снимка: архив, БТА
fallback

Соцлидерът Михаил Миков заяви, че очевидно се очертава бюджет на бедността и безработицата.

По думите му към това се прибавя огромен външен дълг, какъвто България не познава през последните 15 години.

Oще по темата
„Не виждам реформаторски бюджет, а бюджет на затягане на коланите – същото функциониране на системите и в това няма особена реформа“, добави той в Плевен, където участва в съвещание с партийния актив от Северозападна и Централна Северна България.

Попитан от журналисти за "затягането на редиците в БСП", Миков отговори, че "никога не е късно да се подредят нещата вътре в партията". За да има силна БСП, трябва да има ред, каза той, цитиран от БТА.

Според него това ще стане с политически и организационни мерки.

Има хора в БСП, които смятат, че изявата им по вътрешнополитически въпроси в медиите ги прави интересни за обществото и популярни в партията, но допускат грешка, смята Миков. Аз мисля, че те временно нанасят така удари на партията, заяви соцлидерът.

По думите му БСП трябва да стане първата партия в България с реално електронно членство.

Той посочи, че електронизацията ще завърши през март-април догодина, ще даде възможност за по-добър отчет на членския състав и ще подобри възможностите за комуникации вътре в партията.

Михаил Миков Целта е да чуем какво мислят партийните секретари и обикновените партийни членове, посочи председателят на БСП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Анонимен

преди 9 години

Другари:-) :-) -нали целта ни е да няма богати ...урааа..и успяхме...урааа...ааа...

29

Иво

преди 9 години

Еб.хти *** е този. Бюджета на "експертите" Шаро и оня *** Чорбанов да не беше бюджет на разточителността и охолството? Колко работни места се откриха? Това *** са толкова скарани с реалността а този специално е и оглупял от пиене. Добре че ви изритахме, търтей такива

28

Ха,хаааа....

преди 9 години

Така е Мишо , като дойдете на власт---ИЗТОЧВАТЕ ПАК НЕКОЯ БАНКА И....ВСИЧКО ЗА НАРОДА/...ама ,най-вече за нашите другари.../ЗНАЕМЕ СИ НОМАРАТА МИШЕ ....НАЛИ ВСИЧКИ СМЕ ОТ ЕДИН СОЦ-ЦИРК ,БЕ..ХА,ХА,ХАААААААА

fallback