30

Анонимен

преди 9 години

Другари:-) :-) -нали целта ни е да няма богати ...урааа..и успяхме...урааа...ааа...

29

Иво

преди 9 години

Еб.хти *** е този. Бюджета на "експертите" Шаро и оня *** Чорбанов да не беше бюджет на разточителността и охолството? Колко работни места се откриха? Това *** са толкова скарани с реалността а този специално е и оглупял от пиене. Добре че ви изритахме, търтей такива

28

Ха,хаааа....

преди 9 години

Така е Мишо , като дойдете на власт---ИЗТОЧВАТЕ ПАК НЕКОЯ БАНКА И....ВСИЧКО ЗА НАРОДА/...ама ,най-вече за нашите другари.../ЗНАЕМЕ СИ НОМАРАТА МИШЕ ....НАЛИ ВСИЧКИ СМЕ ОТ ЕДИН СОЦ-ЦИРК ,БЕ..ХА,ХА,ХАААААААА

27

Анонимен

преди 9 години

споко Мишо,след нова година започват масови протести и Тиквата ще си отиде завинаги

26

Анонимен

преди 9 години

Куче срама няма,*** идр подобни пословици и поговорки много отиват на другаря от снимката.Глупостите,които говори също са уникални.Това са думи на човек,който никога нищо самостоятелно не е направил,не познава риска на предприемчивостта,не се е скитал по чужбина и не е гледал Глада в очите.Пфу...чиновник .Нямат ли край подобни?

25

Анонимен

преди 9 години

Не вижда, защото кабинета на Орешарски изпука 9 милярда и сега ще затягаме колана.

24

Хризантема

преди 9 години

До 28. А, бе пич, вземи малко се поинтересувай за какво отиват тези 8 млрд., преди да се плюнчиш тука. Две трети са за предишни заеми, вземани от най-различни правителства, които трябва да се връщат, независимо кой е на власт. Аман от "разбирачи".

23

изнервен

преди 9 години

Вас ви видяхме, другари, как можете да харчите. Нали мрънкахте за актуализацията бюджет 2014, че надвишава 3%. Сега като се опитват да се вместят в разумни харчове - защо има ограничения. Ами хайде предложете ваш вариант на бюджета да видим как ще изглежда.

22

Анонимен

преди 9 години

Миков и ти си същото тъпо Парче, като бившия си началник Плъха... Унищожихте всичко и сега отстрани само плюете...

21

Анонимен

преди 9 години

Другари-и, славяни-и, войни-и, откривайте работни места, назначавайте безработни, само така ще победим!

20

Анонимен

преди 9 години

Днес имаше ли протести в София ? Или всичко вече е " ток и жица " ? Роби ли сме робини ли не знам вече .

19

кали

преди 9 години

Какви претенции имате само !!! Я камилата , я камиларя......!!!

18

Сам войнът е Нищо!

преди 9 години

Кво търпите бе??? Луди ли сте с луди ли се таковате... Не разбирам... Сам нищо не мога да направя.... Кво ги търпите тия масови айдуци и убийци!

17

кали

преди 9 години

Че каква цел гоните ??? И какво претендирате ???

16

Гацко

преди 9 години

Българите са свикнали да са бедни, така че няма проблеми. Важното е да се натиска народа и да се смуче. Грабете, смело! Няма кой да ви пречи.

15

S

преди 9 години

Какъв бюджет бихте предложили господа народни предатели? Мина едногодишния ви опит да фалирате държавата, при още един такъв и ще си постигне целта? Държавата ще изхарчи с над 10% повече отколкото влезе в бюджета, вие с 50% ли искате повече да се изхарчи? От къде да дойдат парите, господа народни предатели?

14

Анонимен

преди 9 години

Затягане на коланите - характерно за герберското управление...............

13

Анонимен

преди 9 години

Миков, без затягане на колани (и благодарение на кого, това е друга тема), никъде не става. Защо стигнахме до тук се знае. В тая държава с хленчене и временни подаяния до никъде няма да стигнем. С временна заетост сред обществото ще си приказваме приказки по хиляда и една нощ още хиляди години поне.

12

vesko02

преди 9 години

Цял живот се борихте да няма богати ,сега пък недоволствате.

11

ЦК на либерастите

преди 9 години

В България няма да има средна класа от хора които сами си изкарват парите!Всички ще работят за англосаксонски господари или господари мутроолигархия!