fallback

Исмаилов трябва да остане на поста си. Снимка: Комисия по досиетата
Трябва да бъде сменен с друг по-подходящ кандидат. Снимка: МО

Общо гласували: 1162
Исмаилов трябва да остане на поста си
35%
Трябва да бъде сменен с друг по-подходящ кандидат
65%

Назначаването на Орхан Исмаилов за зам.-министър на отбраната отново постави въпроса за стабилността на кабинета "Борисов 2".

В началото на седмицата от Патриотичния фронт обявиха, че може да оттеглят подкрепата си към правителството заради назначението на Исмаилов, което наложи провеждането на спешна среща между лидерите на ПФ и Бойко Борисов в сряда вечер.  

След нея стана ясно, че Патриотите ще изчакат Борисов да вземе решение относно Исмаилов, но обещаха, че няма да бутат кабинета в навечерието на зимата.

Същевременно от РБ и ДПС се обявиха категорично в защита на Орхан Исмаилов. Самият той посочи в интервю пред БНР, че е готов да си подаде оставката, ако от това зависи съдбата на правителството. Исмаилов изрази недоумение от нападките към него и обясни, че номинацията му за поста е от министъра на отбраната Николай Ненчев, който го поканил в екипа си.

“Аз съм над тези неща. Мен постовете не са ме интересували чак толкова много през този период от време, когато съм ги заемал. Аз съм човек, който държи на себе си и държи на професионализма си”, допълни Исмаилов.

На фона на тези събития Dnes.bg реши да попита своите читатели трябва ли Орхан Исмаилов да остане зам.-министър на отбраната, или трябва да бъде сменен заради стабилността на правителството? Нека чуем и вашия глас!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

129

Друг един българин

преди 9 години

Погледнете в историята си, пометниците на загиналите във войните след 1885 г. Какво трябва да ни се случи, за да разберем, че хората искат да живеят по-добре. Да не се притесняват за живота, здравето и близките си. Голяма неприязан блика в нета. Качествата и неговото човешко отношение са важни. Защо започна това? Та Исмаилов и досега е работил за България. Може и от бившите агенти на ДС в МО ...

128

Sisi Antova

преди 9 години

Не !

127

Юри Аристотелов

преди 9 години

Исмаилов трябва да бъде сменен. В България или по-точно в българския парламент трябва да има само българи. Според мен всеки министър при постъпването си в длъжност трябва да се закълне като християнин пред библията, пред кръста и пред знамето на РБ. И като предложение към всички, които не се смятат за българи- Щом не се смятате за българи, щом майчиния Ви език е турски ами отидете си в Турция. Защо сте в България? Ние нямаме нужда от Вас!!! Отидете си в Турция, там къдете е вашия роден език.

fallback