129

Друг един българин

преди 9 години

Погледнете в историята си, пометниците на загиналите във войните след 1885 г. Какво трябва да ни се случи, за да разберем, че хората искат да живеят по-добре. Да не се притесняват за живота, здравето и близките си. Голяма неприязан блика в нета. Качествата и неговото човешко отношение са важни. Защо започна това? Та Исмаилов и досега е работил за България. Може и от бившите агенти на ДС в МО ...

128

Sisi Antova

преди 9 години

Не !

127

Юри Аристотелов

преди 9 години

Исмаилов трябва да бъде сменен. В България или по-точно в българския парламент трябва да има само българи. Според мен всеки министър при постъпването си в длъжност трябва да се закълне като християнин пред библията, пред кръста и пред знамето на РБ. И като предложение към всички, които не се смятат за българи- Щом не се смятате за българи, щом майчиния Ви език е турски ами отидете си в Турция. Защо сте в България? Ние нямаме нужда от Вас!!! Отидете си в Турция, там къдете е вашия роден език.

126

Звездица Куртева

преди 9 години

Имаме толкова способни българи и до турчин ли опряхме да назначаваме и то за заместник военен министър,още повече като се вижда подкрепата и на ДПС -те са едно.Задължително трябва да се махне ,са си подаде оставката.Не на турците на ръководни постове.

125

Българин

преди 9 години

Със закон тряба да има забрана за влизане на турци във Военни училища , както си беше едно време. Ние родината ли ще пазим или ще я предаваме. 500 години стигат- забравихте ли Батак , Любена махала и още безброй , безброй селища, забравихте ли Левски и Ботев, за какво умряха, за кого умряха.Предателите са повече в това разделно време. Пазете тяхната памет като не допускате чужди сили , а не да се тупате с цветя и портрети!!!

124

КИКО

преди 9 години

Има доста кадърни българи с повече висши образования и с много по голям ценз от Исмаилов, защо искате да пробутате този господин,при всички случаи има причина,кажете каква е тя и не лъжете, това новия Д. П ли е??? И на всичкото отгоре е много малък за такъв пост, нека да натрупа опит, не ни трябват стажанти в политиката и най - вече във военното министерство. Защо се натискат, оръжие ли ще продават или ще въоръжава Делиромана??? Може и да не е так,а но на всеки българин така ще му изглежда

123

несин

преди 9 години

До Гневен българинТОВА СА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ БЕ ГОСПОДИНЕ!

122

Анонимен

преди 9 години

За всички любовници на *** тука ще кажа.. това е Българска държава..неможе да ни се пробутват мюсли за управници...добре пича е учил, евала има си дипломи..има достатъчно работи да почне да работи по специалността от това да се бута при мафиотите дет не му е работата..да ходи в кол сентър там да си седне на кола и да не му мисли мноо мноо..

121

Демограф

преди 9 години

Етническата принадлежност не може да бъде пречка за заемането на каквато и да било длъжност в демократичната държава. Друго би било крещяща изява на дискриминация. За подобно нещо, случило се в обикновене фирма или за поста селски пъдар, съдът ще отсъди веднага в полза на дискриминирания. Това Конституционния съд може и без заседание, и без да е сезиран да се произнесе и да сложи точка на глупашките изхвърляния на платените от Путин български псевдопатриоти. Исмаилов трябва да остане на поста!!

120

Йорданов

преди 9 години

ПФ оспорва кандидатурата на Орхан Исмаилов на поста зам.министър на отбраната.Според мен това е крайно недалновидно поведение,бих казал първосигнално поведение.Негативите от такова неразумно в случая поведение на ПФ веднага се появиха.ДПС изключително ловко и много бързо се възползваха и направиха капитал от тази шахматна грешка на ПФ.Слепи ли сте да говидите.Господа от ПФ - опасно разклащате лодката , в която е цялото общество.А това за химна пък е такава глупост.Господа,вие не сте Атака.

119

до колето

преди 9 години

Ами купи си.Като си шматка.

118

ТТТ

преди 9 години

До гяурИмало е доста войни по българските земи за времето, когато са били в Османската империя. Били са крайно разорителни за българското население. Отделно сме плащали скъпо и прескъпо и войните, които Империята е водила извън българските предели.Пенчо бре, чети!

117

да

преди 9 години

Да,може да стане и министър,в Турция обаче!

116

хххх

преди 9 години

това е ръката на доган - орхан да ни охранява, за да падне оградата на турската граница.

115

ало

преди 9 години

Кагато тука били османците страната никога не нападана. Че този земеделец какво военно образование има. Орхане напусни правителството.Върнете времето да изтеглите Хасан и Ибрахим от детската евровизия. По голяма идиотщина от това не може да има.

114

турчин

преди 9 години

Исмаилов напусни правителството и подканвам всички турци да напуснат постовете в държавата. Нека да назначат свои хора и да ги видим дали ще се оправят. На следващите избори гласуваме единни. За националистите важи приказката ,,на калпавия х...й пречил вълната".

113

Венелин

преди 9 години

Човека е специалист по кодиране и разкодиране на информация. С други думи казано, всичката ивформация ще бъде на разположение на Ердоган...Колкото до примера с Румъния - къде е приликата, къде е разликата? Доколкото знам, немците нямат обща граница с Румъния, не са я окупирали 500 години и още по-малко имат намерение да го правят!

112

ех не разбрахте бе

преди 9 години

Проблемът е че кандидатура на етническа партия - такива са забранени навсякъде. Ако човекът беше от квотата на нормалните партии, нямаше да е проблем. Етническите партиии са забранени от Конституцията!!! Какво не е е ясно. Не е проблем, че Вежди е министър на културата нали? А какви съюзници са ЕС и НАТО е нужно да се види само по замразения конфликт Кипър и войната в Югославия. Толкова от ЕС и НАТО.

111

Анонимен

преди 9 години

Някой по-долу написа ,че съществува план "Баязид- 2"!!!!!?????

110

оцел.бълг.

преди 9 години

Е ЗНАЧИ В РУМЪНИЯ ИМАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ЕТНИЧЕСКИ НЕМЕЦ...АМИ ЗАТОВА ТЕ ТИХИЧКО,НО НАПРЕДВАТ,А НИЕ КЪДЕ СМЕ?ОСВЕН ТОВА ГЕРМАНЕЦА Е ИЛИ КАТОЛИК ИЛИ ПРОТЕСТАНТ,Т.Е.НЕ СЕ НАТРАПВА РЕЛИГИЯТА СИ.ДА ИМАШ ТУРЧИН,КАТО ЗАМ.МИН.И ТО НА ОТБРАНАТА СИ,КАТО ГРАНИЧИМ С ТУРЦИЯ Е ВСЕ ЕДНО СА НИ ПОДАРИЛИ...