Снимка: Прессекретариат на държавния глава
fallback

Президентът Росен Плевнелиев връчи Почетния знак на държавния глава на младите ни таланти Крисия, Хасан и Ибрахим, спечелили второ място за България на конкурса "Евровизия" 2014, който се състоя в Малта.

Малките таланти бяха този следобед специални гости на президента на "Дондуков" 2, съобщават от прессекретариата на държавния глава.

Росен Плевнелиев поздрави децата за техния голям успех и им благодари, че са накарали българите да се гордеят с представянето им в конкурса. Децата от своя страна пък разказаха на президента своите впечатления от "Евровизия".

След срещата стана ясно, че Росен Плевнелиев е поканил Крисия, Хасан и Ибрахим да участват в концерта "Българската Коледа", който традиционно се организира в Народния театър на Рождество.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

Наблюдател

преди 9 години

Селски ергени, бъдещи сватбарски музиканти по селата и съборите.

41

Петя

преди 9 години

До Дедо ВиМлъкни бе, ***! Поне пред таланта на момчетата, млъкни. И преди да говориш за "чистотата българските имена" се замисли - Месут Йозил немско име ли е? А отиди в Германия и кажи, че е срам за нац. им отбор!

40

Анонимен

преди 9 години

Към всички,които плюят по талантливите момчета заради произхода им:не наранявайте детските души,а ценете таланта.Те свириха за България.А ако искате да има повече деца с български имена раждайте и си стойте тук,а не бягайте в чужбина.Ако сте кадърни и тук можете да се реализирате,а не с висше образование да миете чинии където и да е.

fallback