42

Наблюдател

преди 9 години

Селски ергени, бъдещи сватбарски музиканти по селата и съборите.

41

Петя

преди 9 години

До Дедо ВиМлъкни бе, ***! Поне пред таланта на момчетата, млъкни. И преди да говориш за "чистотата българските имена" се замисли - Месут Йозил немско име ли е? А отиди в Германия и кажи, че е срам за нац. им отбор!

40

Анонимен

преди 9 години

Към всички,които плюят по талантливите момчета заради произхода им:не наранявайте детските души,а ценете таланта.Те свириха за България.А ако искате да има повече деца с български имена раждайте и си стойте тук,а не бягайте в чужбина.Ако сте кадърни и тук можете да се реализирате,а не с висше образование да миете чинии където и да е.

39

Анонимен

преди 9 години

Едно шоу направи конкурс за деца и избра най-доброто от тях.БНТ загърби конкуренцията и каза директно,че иска да изпрати точно това дете да представлява България.Двете телевизии и шоуто си стиснаха ръцете в името на България,изпратиха децата и те ни възнаградиха за доверието.До тук всичко беше честно и почтено.Без задкулисни договорки за това или онова дете,на мои или на твои хора.Върнаха се и задкулисието започна да се перчи с тях-първо президента се снима за спомен,а днес и парламента.Е,ТОВА Е

38

почитател

преди 9 години

Браво на децата, на учителите им и на родителите! Да са живи и здрави! Те прославиха България!Дано се преборят със завистта и подлостта и те и техните учители , и да бъдат на същата висота и занапред.Всички честни хора Ви обичат , мили прекрасни дечица! Поклин пред учителите и родителите!

37

Анонимен

преди 9 години

Прекрасни, талантливи деца!Те са гордост за България!Има ли значение дали си Хасан, Драган или Петкан-това са български деца, които представиха нашата страна пред Европа и целия свят!

36

Анонимен

преди 9 години

Нали са от неговото племе

35

Гръм ще удари, сигур

преди 9 години

Сал Най Той в Бг-то още не се е отъркал о децата и не им е резнал лентата ... сигур гръм ша удари!!! Тоя Той сигур ша дигне кръмноту и ша заприпка до правителствената.....Кат знаем как преди неколко деня дотърча до Парламента да съобщи и да се похвали за вече съобщеното в пресата и подготвено преди това от предишните и от служебните, че ЕС ни пуска едни 800 милиона....

34

Един

преди 9 години

Поротиците да престанат да си правят пиар на гърба на децата. Днес Плевнелиев, утре Цачева, и др. в Парламента. Де да бяха направили поне 1/1000 от това което постигнаха децата. Оставете децата на спокойствие, да видят родителите си, близките си, съучениците си, своите учители ... Крисия, Хасан и Ибрахим се представиха блестящо! Донесоха ни толкова радост и национална гордост!

33

Анонимен

преди 9 години

Bravo, te zaslujavat dori pove4e

32

Анонимен

преди 9 години

Редно беше да награди и Кубрат Пулев.Той също е на второ място,и то не в Европа а в Света.Браво на децата,радват много :)

31

Анонимен

преди 9 години

Браво

30

Тихомир Томов

преди 9 години

До Дедо Ви Интересното е , че бащата се казва Денис Игнатов ???!!!!

29

Анонимен

преди 9 години

Трябва да разочаровам всички простаци,които плюят по тези талантливи деца и президента-ние всички ги обичаме и вярваме,че имат голямо бъдеще,независимо от руските и сръбските слуги и агенти,които действат в БГ,против националните ни интереси.Да ви напомня,че в Сърбия има голяма етническа група,изповядваща исляма,а в Русия те са няколко милиона!Да ви обяснявам,че всички хора са еднакви,дори и пред "Христос",в който се кълнат с трите пръста!

28

jurnalisti prostituk

преди 9 години

Publik Rezilation

27

до 29

преди 9 години

Още по-зле в такъв случай.

26

Анонимен

преди 9 години

24, 25,Не пишете глупости. Момчетата са турци, нещо много по-различно от ромите.

25

Циганин

преди 9 години

Ето това му се отдава много добре на нашият президент ,а не да се занимава с външна и вътрешна политика .Браво на децата !

24

Анонимен

преди 9 години

Варг, няма нужда да ми отговаряш на въпроси за скромния си животец. Всичко ти личи от километри. С такива коментари, клипове и това, че сам на себе си си слагаш плюсове говори много на човек, който поне малко разбира от психология. Имаш много комплекси, огромно его и никакво удовлетворение от постигнатото ти в живота. А мръсните и стари чинии, от които ядеш дори няма да коментирам. Клиповете ти говорят много повече, отколкото си мислиш. И то не в твоя полза.

23

Наблюдател

преди 9 години

Извън България си мислят че България е мюсюлманска държава като Таджикистан и Азербайджан.