Димитър Манолов. Снимка: архив, БулФото
fallback

Вицепрезидентът на КТ „Подкрепа“ Димитър Манолов беше избран за председател на Надзорния съвет на НОИ на заседание на Съвета днес.

Манолов е от квотата на представителните организации на работниците и служителите, участващи в ръководния орган.

Негови заместници ще бъдат Светлана Дянкова, заместник-министър на труда и социалната политика и Евгений Иванов, изпълнителен директор на КРИБ, съобщиха от НОИ.

Съгласно разпоредбите на Кодекса за социално осигуряване, председателството на Надзорния съвет на НОИ е с мандат една година и се предава на ротационен принцип между трите страни, участващи в него – изпълнителна власт, работодатели и синдикати.

През последната една година на председателския пост беше Станимир Цоцов, член на УС на Българската търговско-промишлена палата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 10 години

Дано е хаирлияСега трябва да проличи участието на синдиката и да направят някоя и друга проверка във фирмичките,които наемат хора без трудови догори и тия,които не плащат извънредния труд....Дано не е фиктивно това участие и дано тоя да си разбира,че не е ''сламен човек'' там/ако му позволят да се обади/

4

Хайдее

преди 10 години

С този избор Тренчев получи достъп до бездънните авоари на НОИ. Видно е, че Подкрепа са огладнели много и Орешарски е решил да ги поохрани. С този съмнителен криминален тип Димитър Манолов голямо крадене ще падне... Сега остава и следващия крадец-Пламен Димитров- да бъде назначат на големи пари.

3

Богдан

преди 10 години

И този получи парче от баницата,сега е ред на КаНеСе*Бе

fallback