Снимка: БТА
fallback

Общ преглед
Протестиращи замеряха днес с компютърни мишки сградата на парламента, за да изразят подкрепата си за електронното гласуване.

Хората носеха и плакати, с които изразяваха възмущението си от депутатските заплати. Един от тях беше направил своеобразна въдица от пръчка и завързана на нея компютърна мишка, предаде БТА.

Той обясни, че идеята е да "хванат" депутатите на мишката и да се разреши електронното гласуване, а не да се осигуряват избиратели с автобуси.

"Хвърли мишки по мишките" беше основният лозунг на протеста, макар че събралите се скандираха и "Оставка".

Движението по "Цар Освободител" беше затворено само за кратко. След акцията протестиращите направиха обиколка на Народното събрание и завързаха на огражденията клавиатура и компютърна мишка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

70

Анонимен

преди 10 години

Каква яка демонстрация на пропаганда и управление на масите! Учете се!Властта си плаща и организират митинг от няколко човека, за да бъде прието тяхното предложение за лесна манипулация на избори и детайлна справка кой за кой гласувал. Питайте най-близкия програмист как става... После уж обществото мисли, че всеки против ел. гласуване е мишка! И мишките от страх да не ги мислят за мишки трябва да приемат това благо. ТА АЗ СЪМ МИШКА И НЕ МЕ Е СРАМ ВЕЧЕ ОТ ТОВА, НО ПОЧВАМ ДА МИСЛЯ КАТО ЛЪВ...

69

сс-23

преди 10 години

Нали не си забравил, че към червено турските кухари са и др.Ц.Цачева и др. Б.Борисов(най- младият член на БКП) дето се целуваше и прегръщташе с Ердоган и сужителят. на 7 отдел на ДС др.Ц.Цветанов и братя Бончевии много други другари от Герб-БКП+ДС. Не си забравил нали........Тъпунгел.....

68

Аттилакиссе

преди 10 години

До vesko02 Има, как да няма? Даже и изпревариха учителите си от БКП. Костинброд -Мултипринт-брата Бончеви- ГЕРБ- генерал -лейтенант Бончев(партизанин-зам- шеф УБО) .Само че самоувереността им ги провали. А относно електронното гласуване , това е най-лесният метод за фалшификации.Изборите в САЩ, Флорида , Дж. Буш са супер доказателство за това. Само супер *** и интЕлигентни, красиви и безсъвестни могат да искат това.Поредното доказателсто за ......... на умните протестъри.

fallback