Снимка: архив, Reuters
fallback

Свинско обезкостено месо по около 7 лева за килограм ще има на пазара за Коледа, пише под глава "Преса". Стоката ще дойде от Испания, Германия, Франция и Полша, а за да издържи на дългия транспорт до страната ни, е обработена с консерванти или с газ. Големите търговци вече са направили заявките си.

Мераклиите да опитат мустакат речен сом на Никулден ще трябва да заделят повече пари за празничната трапеза. Причината е, че това е една от най-вкусните ни риби. Цената за килограм от нея е 10 лв.

Униформени завардиха язовирите преди Никулден, за да пазят рибата от крадци. Водоемите на концесия пък са окупирани от частни гардове, съобщава на първа страница "Телеграф". Шараните в Бургаско са под безпрецедентна денонощна охрана. Причината е невиждано нашествие на ромски банди, което се вихри от седмици.

73-годишната Йорданка Димитрова от Златарица е бракониер - заловена е да лови риба с непозволени средства, без билет и по време на забрана. Затова й е наложена глоба от 3700 лв., допълва по темата "24 часа".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

муспи

преди 10 години

Това месо е било обявено за безплатно, за да се овободят складовете. Тогава Станишефф помолил за приличен рушвет за да го вземе всичкото. Синедрионът му благодарил за съобразителноста, защото месото е произведено във връзка с бугарския геноцид. Народе, не смееш да убиеш Станишката с Боко както ти се предлаган в поза 69? Тогава поне бойкотирай това месо. Достойно е когато те подлагат на геноцид, на празниците да се яде хляб с лютеница.

38

ля ля

преди 10 години

ужассс! направо ми се струва че ще ти говори онуйй за по 7лв на всякакви езици!!!направо какво стана с нашите животновъди>>!>!?!?ЗАЩО НЕ СИ Е НАШЕ МЕСЦЕТО ТА ГО ВНАСЯТ ....??? ***

37

kolio

преди 10 години

v pazardjik vehe e 6 lv dano stane 5 da ama ne

fallback