39

муспи

преди 10 години

Това месо е било обявено за безплатно, за да се овободят складовете. Тогава Станишефф помолил за приличен рушвет за да го вземе всичкото. Синедрионът му благодарил за съобразителноста, защото месото е произведено във връзка с бугарския геноцид. Народе, не смееш да убиеш Станишката с Боко както ти се предлаган в поза 69? Тогава поне бойкотирай това месо. Достойно е когато те подлагат на геноцид, на празниците да се яде хляб с лютеница.

38

ля ля

преди 10 години

ужассс! направо ми се струва че ще ти говори онуйй за по 7лв на всякакви езици!!!направо какво стана с нашите животновъди>>!>!?!?ЗАЩО НЕ СИ Е НАШЕ МЕСЦЕТО ТА ГО ВНАСЯТ ....??? ***

37

kolio

преди 10 години

v pazardjik vehe e 6 lv dano stane 5 da ama ne

36

soraia

преди 10 години

Eхххх,мечтаааа!За Коледа вместо да обгазявам с боб за 5 лв.ще пирувам с обгазено свинско за 7 лв.А може и някой чужд език да понауча докато го ям!

35

dragko

преди 10 години

Ами-там испанци,французи и прочие да си го ядат!Това свинско и 5 лева не струва!Има го и в момента в МЕТРО.Фрашкано е с вода и няма никакъв вкус!При всякаква обработка остава жилаво!Идете няколко души в някоя българска кланица и си купете заедно цяло прасе!Разделете си го и ще изкарате хубави празници!

34

г-н Тау

преди 10 години

До бай Тъпчоуникален коментар...поклон

33

Анонимен

преди 10 години

Не ,че нещо ама миналата година Тиквата го продаваше по 11 лв/кг

32

do 20

преди 10 години

толкова си жалък ти и останалите като теб 7 млн.български *** дето за тях живота е пържола и вино,гнусни сте дори за коментиране,дори и *** не сте

31

Анонимен

преди 10 години

Всяка събота или неделя на масата ми има агне или цяло прасенце с ябълка в устата. Отиваш в кланиците и си взимаш прясно, чисто, БЪЛГАРСКО месо. Тия германски дъвки, обработени с консерванти и газ и за 2лв/кг. не си струват. *** народ!

30

ья

преди 10 години

Този път от какво са болни прасетата,та е ,,ефтино,,? Кой знае откъде е изхвърлено това месо...на простите и *** бедни българи да му се радват.Ние и *** да е от сметището и хич да не ни трябва,,,ефтино,, ли е...купуваме! ................. /правописната грешка е направена нарочно/

29

Хуц хуц

преди 10 години

73-годишната Йорданка Димитрова от Златарица е бракониерБраво хванахте най-големия нарушител на закона :D

28

Анонимен

преди 10 години

nie sme e,"basi naciata vinagi natersene. речен сом - tova e edna ot nai-eftinite i dolnoprobni na vkus ribi v nqkoi strain , no pri nas e delicates.svinskoto ni e bukano s mizerii , ama nie se 'redim' na opa6ka nail e vnos.

27

Анонимен

преди 10 години

В кауфланд е по 5лв. плешката но никой не знае от къде е дошло.Ядем каквото ни изсипе от *** си Европа.Къде има свиниферма в БГ.

26

Анонимен

преди 10 години

Не ям месо!

25

Атакист

преди 10 години

до 28Ти си знаеш свинското и агнешкото докато има кой да отглежда животни...я дядо ти, я баща ти. А като на село в къщата ти не живее никой ? Правиш като мен.

24

Dalaver4u

преди 10 години

Хубаво е да имаш село , всяка година си знам свинското и агнешкото ....а за домашарското аперетивче то се знае :)

23

Миро Бастата

преди 10 години

Споко..от глад няма да умрете. Ще докарам месо от Ирладия! Баста!

22

Атакист

преди 10 години

до 25Бе то и аз си купувам месото, но от един познат, който държи месарница и за качеството нямам никакви съмнения.

21

Селянин

преди 10 години

Яжте магазинското месо :) Аз ще си ям прясното , а тия кокали мазнотии и хрущяли дето ги преработват и правят наденици и кренвирши са за вас :) Много са вкусни ахахха

20

До АТАКИСТ

преди 10 години

Правилно брато ама на такива панелни мишки каквото и да обясняваш пак няма да те разберат ! Нека бега да си купува старо месо за празниците като е големия гражданин :) А лятото да купува найлонови домати :)