Снимка: Булфото
fallback

Протестиращи срещу правителството се събраха за поредна вечер в столицата. Те скандираха „оставка” пред Народното събрание. Днешният антиправителствен протест обаче беше доста рехав.

Движението около парламента се извършваше свободно, преминаването не беше затруднено. Днешният протест беше доста малоброен, но отново шумен. Освен скандиранията, насъбралите се надуваха свирки и биеха барабани. Част от тях носеха български знамена.

Около парламента има полицейско присъствие, сградата е отново оградена с метални заграждения.

По-рано днес  „Ранобудните студенти” определиха провелите се днес митинг на БСП и ДПС като „нелеп”.
„Това е поредната част от декора на нашата фасадна демокрация”, Константин Голев. По негови думи митингът е бил отговор на студентските вълнения.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

111

българин

преди 10 години

Изглежда от централата на червената чума са мобилизирали и куцо и сакато да плюе против младите хора.Ей червените честно ви казвам,че ако има партия дето да обещае да ви забрани ако дойде на власт моят глас ще е за нея,та ако ще и партията на извънземните да се казва!За бройката какво да ви кажа-гледаите филма "300".И разберете,че повече не значи по добро!Крайно време е империята на злото наречена БСП да изчезне и вашият Станишев да спре да се хили ехидно зад очилцата си!ОСТАВКА!

110

дали

преди 10 години

Момчета и момичета "ранобудници" просто нямате думата,сто човека не могат да определят дневния ред на държавата.Това че разни платени телевизии ви канят непрекъснато да говорите глупости,не значи,че народа ви подкрепя.И бъдете честни 40-50 хил човека не са сто човека.Така че замълчете,стига повече арогатност и простотия.И знайте човек на 50-60 години много по трудно може да бъде манипулиран от човек на 20 години-запомнете го.И не тия хора на митинга са били манипулирани а вие.

109

vesko02

преди 10 години

Имат ли капацитет политиците ни да схванат защо у нас никой нормален човек или компания не желае да бъде инвеститор и предприемач.

fallback