Снимка: Булфото, архив
fallback

Сигналът срещу доскорошният зам.-председател на Народното събрание и на ДПС Христо Бисеров е дошъл от чуждестранни служби. Това стана ясно от думите на вицепремиера и вътрешен министър Цветлин Йовчев по Нова телевизия. Досега официално потвърждение на тези информация, тиражирана през седмицата от медии, нямаше.

"Това е информация, която е пристигнала отвън и която след това е предоставена по компетентност на компетентните органи", каза Йовчев. Той каза, че сигналът не е дошъл от ЦРУ, както гласяха публикациите, но отказа да посочи откъде са дошли данните.

Над 3000 души са тези, които нямат основание да претендират да са бежанци. Именно такъв е и този - Салахедин Бин Аладин, който нападна с нож 20-годишната Виктория Христова, коментира още той в предаването "Дикoff".

По отношение на Салахедин Бин Аладин, Йовчев заяви - "не мисля, че сме станали за смях".

Oще по темата

За няколко часа успяхме да разкрием извършителя. Той беше установен бързо.Действахме заедно с колегите от ДАНС. Това е вътрешна граница на Европейския съюз, там нямаме толкова патрули, нито има изградена интегрирана система за видеонаблюдение. Гръцките колеги са информирани за това лице, че има намерение да премине на негова територия, каза Йовчев.

И сега, ако трябва да бъде заловено лице, пак бихме вдигнали цялата полиция, пак бихме се обърнали към населението, за да помогне, да бъдат задържани, обясни Йовчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

58

тя

преди 10 години

Пак благодарение на външна информация.а нашите служби какво правят? Тук големите престъпници са недосегаеми и си живуркат наволя.

57

П.Петров

преди 10 години

Йовчев, джуджо! Не знаеш ли, че на лъжата краката са къси?!Първия път когато алжирецът е нападнал не го ли броиш? Трябваше да се вдигне шум покрай бежанците, за да си размърдат трътките от МВР и пак хубаво, че гърците си гледат работата та го хванаха. Институциите не работят и това е очевадно! Вихри се дива корупция на най-високо ниво! Случая с Бисеров щяхте да го потулите ако не е бил оказан натиск от вън, но ние си знаем, че всеки в НС е направил достатъчно за поне 15г. затвор! ОСТАВКА ВЕДНАГА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ОЛИГАРХИЯТА!

56

ТЪПО

преди 10 години

ДО ВЧЕРА ПОВТАРЯШЕ ЧЕ НЕЗНАЕ СЕГА СЕ ОТМЕТНА ЩОТ СТАНА ЗА СМЕХ ЧЕ СЛУЖБИТЕ ГО ПРОПУСКАТ.СИГНАЛА БИЛ ОТ ВЪН АМА РАЗБИРАСЕ АКО БЕШЕ ОТ ВЪТРЕ НЕМАШЕ ДА ИМА ОСТАВКИ И ДА СЕ КРИЕ ОТ ЖУРНАЛИСТИ ВЪПРЕКИ ЧЕ ЖУРНАЛИСТИ В БГ НЯМА ТЕ СЛУЖАТ НА ПОЛИТИЦИ .НИКОИ НЕ ГО ТЪРСИ ПРОКОРАТУРАТА СПИ ДЪЛБОКО СЕКИ СИ ПРАВИ КВОТО ИСКА *** ОБИЖДА ИНСТИТУЦИИТЕ ВЪПРЕКИ ЧЕ СЕ ЗНАЕ ЧЕ ВСЕКИ КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ СЕ РАЗСЛЕДВА ПРОКОРОРА СЕ ТРАЕ ВМЕСТО ДА ИЗЛЕЗЕ ИДА КАЖЕ ИСТИНАТА

fallback