Снимка: Булфото
fallback

"Майки скочиха срещу амнистията за пушене", пише "Труд". Поздравяват здравния министър Таня Андреева за твърдата позиция срещу идеята на БСП и "Атака" да се направи компромис с пълната забрана за пушенето в заведенията и настояват и спортният министър Мариана Георгиева да застане до нея.

Майките предупреждават, че ще поканят Силви Вартан, която е посланик на добра воля на Световната здравна организация (СЗО), да осъди българския парламент за "безотговорното поведение на тези депутати, които възнамеряват да отхвърлят Рамковата конвенция за контрол на тютюна на СЗО, водени от лобистки интереси"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

77

Гражданин

преди 10 години

За какво са ви правила и ограничения, които масово се нарушават и създават усещане за безнаказаност. Със сила ли да се налагат? Подобни "възпитателни" забрани ни връщат в социализма, когато беше забранено ходенето по тревата и плюенето по улиците, за да се научат на възпитание българите. Жалка работа и преди и сега!

76

Анонимен

преди 10 години

Има вече доста индивиди дето не могат да живеят без нещо да им се забранява. Дори се радват, че им създавали правила. А пък ония дето са ги създали си пафкат на воля в НС. Майките да се радват.

75

Анонимен

преди 10 години

чета тука всякакви коментари и в крайна сметка явно едни говорят за едно а други за друго, не виждам коментар на пушач който иска да "опушва" непушачи, не виждам и някой да отрича вредата от цигарите, виждам обаче едно огромно желание да се въвеждат правила като в други страни - което било цивилизовано и в това няма спор, ама именно в цивилизованите страни най-голямото правило е свободата да избор, и аз като германския съд считам че това правило е дискриминационно и следва да се търси друг начин

fallback