Кашоните с подкрепа от предишната среща. Снимка: архив, Булфото
fallback

Под звуците на гайди представители на гражданската инициатива "За нов обществен договор" дойдоха в Министерския съвет за среща с премиера Пламен Орешарски.

Те ще връчат на министър-председателя над 300 000 подписа, събрани в подкрепа на правителството.

Подписите бяха донесени в кашони, на които се четеше надпис: "Не на престъпността и олигархията". Някои от гостите на Орешарски носеха българското знаме.

Oще по темата

Сред поддръжниците на премиера е и 103-годишният Асен Костов от столичния квартал "Красна поляна".

Пред журналисти дядо Асен каза, че народът подкрепя Орешарски, похвали се, че лично е участвал в събирането на подписи.

Всеки втори петък от месеца премиерът се среща с протестиращи. Досега на тези срещи идват т.нар. контрапротестиращи, които подкрепят правителството.

Недоволни, искащи оставката на Орешарски, дойдоха на последната среща, но в крайна сметка не пожелаха да влязат в сградата на Министерския съвет.

Премиерът вече се е срещал с представители на инициативата "За нов обществен договор". В края на юли Орешарски също получи от тях над 300 000 подписа в подкрепа на кабинета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

55

smehurko:)))))))))))

преди 10 години

Уж за по-евтин ток, а се подписали за Орешарски :)):))))))))))))) Toка са събирали подписите за по евтин ток вода и социални .После ги представят за подписи в подкрепа на правителството.Поредната им лъже като Костинброд:)))))

54

ист

преди 10 години

Дядото не азнае какво говори,СКЛЕРОЗА, а онази активистка от контрапротеста ще и изтекат очите докато гледа кам Олигарски, Надява се на нещо повече от платения контрапротест

53

Анонимен

преди 10 години

СТАРЦИТЕ СА ДВА ВИДА:Едните милеят за МЛАДИТЕ ГОДИНИдето било..Другите,БЛАГОДАРНИ,ЧЕ ДРУГАРИТЕ СА ПОМОГНАЛИ НА ДЕЦАГТА да ИМАТ РАБОТА в общината..!*** са сметкаджии-ДАВАШпари ПОЛУЧАВАШ ПОДКРЕПА и циг.барон ДИКТУВА ЗА,ПРОТИВ!ОБЩОТО Е ЧЕ ВСИЧКИ СЕ УПРАВЛЯВАТ/чрез държане в подчинение и бедност/ ОТ МАФИОТИТЕ ОТ ДС БКП ДПС И *** БОСОВЕ!ПОДПИСИТЕ са на ПОЛЗВАТЕЛИ НА БЮДЖЕТА-един от тези не е внесъл 1 ст.ДАНЪК!МОЖЕ ДА ПЛАЩА ДАНЪК,само ако е държ.служител назначен от БКП или ДПС!КЪРЛЕЖИТЕ

fallback