Протестиращите в Благоевград. Снимка: Булфото
fallback

"#ДАНСwithme протестира днес и в Благоевград. Малка, но шумна софийска група се присъедини към протестиращите в областния център на Пиринския край.

Протестиращите се обявиха срещу назначението на Муса Палев за областен управител и против правителството на Пламен Орешарски. Десетки се събраха пред сградата на областната управа и скандираха "Оставка" и "Палев вън".

Софиянци бяха добре оборудвани с музикални инструменти - 2 тъпана и тарамбука. Към този шум се прибавиха десетки вувузели, свирки и една ръчна сирена на благоевградчани. Столичани разпънаха и огромен транспарант с надпис: "България казва: Орешарски върви си!".

След скандиранията и песните протестиращите тръгнаха на мирно и шумно шествие по благоевградските улици. Полицията в Благоевград очакваше доста по-масов протест. Над 20 униформени неотлъчно охраняваха протестиращата група, предава БТА. Сериозно бе полицейското присъствие и на ключовите кръстовища в града.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Анонимен

преди 10 години

Нека се върнат ваканцуващите пък тогава пак ще се броим...

32

БГ

преди 10 години

Ибрикчиите от БСП и Юруш нямат представа от пазарна икономика и български интереси, за ДПС е ясно какво искат.Рецесия, изход от нея, по важно за тях е да вземат милиони, заеми да плащат на ***, че пак да ги избират. Парите ще ги връща внучето на моята тъща. при предишните уж беше полицейщина, а компроматите само за една от партиите - другите света вода ненапита. Как ли става това?Нов изборен закон!Оставка на Олигарски!Не на ибрикчийството!Бойкот на медиите на Пеевски!Да живее България!

31

ШЕПА ИДИОТИ !

преди 10 години

Погледнете снимката...шепа и*иоти ....готови на всичко за пари....Крайно време е държавата да сложи ред по улиците и нормалните хора да могат да живеят спокойно !!!

fallback