33

Анонимен

преди 10 години

Нека се върнат ваканцуващите пък тогава пак ще се броим...

32

БГ

преди 10 години

Ибрикчиите от БСП и Юруш нямат представа от пазарна икономика и български интереси, за ДПС е ясно какво искат.Рецесия, изход от нея, по важно за тях е да вземат милиони, заеми да плащат на ***, че пак да ги избират. Парите ще ги връща внучето на моята тъща. при предишните уж беше полицейщина, а компроматите само за една от партиите - другите света вода ненапита. Как ли става това?Нов изборен закон!Оставка на Олигарски!Не на ибрикчийството!Бойкот на медиите на Пеевски!Да живее България!

31

ШЕПА ИДИОТИ !

преди 10 години

Погледнете снимката...шепа и*иоти ....готови на всичко за пари....Крайно време е държавата да сложи ред по улиците и нормалните хора да могат да живеят спокойно !!!

30

?

преди 10 години

Защо е в Благоевград? Какво има там, да познаем от първия път.

29

капо

преди 10 години

Оставка на искащите оставка! Незабавно!

28

истината

преди 10 години

БСП плаща по 25 (двадесет и пет) лв. на бабичка, за да виси пред пилоните на НДК. Късокракият *** - биг ша е на отделна договорка.

27

До zarenkov

преди 10 години

Абе ей умнико точно седрастичната и ГРБАджиската политика да затваряме продаваме и разрушаваме всичко построено преди това ни докара до тук.България 89 година беше 9 МИЛИОНА с БВП който дори след 23 години не можем да достигнем. Кой разруши земеделието а Филип Димитров. Кой разпродаде България а Иван Костов. Кой унищожи Бг икономиката и хиляди фирми фалираха като спря държавните плащания а Дянков.

26

До 22

преди 10 години

Не са показали протеста на пенсионерите, защото никой не е платил на медиите за това.Сега като им плащат американските агенти и различните съдействащи фондации, пишат за тези *** по няколко пъти на ден.Това е

25

До заренков

преди 10 години

Когато Станишев беше премиер на Тр. коал, годишно се раждаха по 80000 деца, защото увеличаваше заплатите и пенсиите на всеки 6 месеца, даваше 13 заплата и коледни по 150 лв. на пенсионер, най-дългото платено майчинство(за осигурените) създаде 350 000 нови раб. места, привлече 26 млрд.чужди инвестиции,Б-я беше на 65 място по ик. разв. в света, емиграцията спря и беше само 2000/год. При Герб- 25 % по-малко раждаемост, компаниите бягат от Б-я, 30000 емиграция/год. 400000 безработни,120 място в свет

24

Анонимен

преди 10 години

Много народ! Надминават 20 души!

23

zarenkov

преди 10 години

На червените ***, коментиращи тук срещу нещастните си сребърници, ще кажа да не се мъчат много защото каквото съберат сега , това е. Нямат повече шанс, никой не желае вече ***, особено червени. Заминават в историята с най зловещото си присъствие в България. Всяка година намалява България с 40 хиляди вече десетилетия. Такъв убиец на Българи историята не знае и то за пари. Османците са били по милостиви.

22

Яне Янев

преди 10 години

Ейййй много бе, не моеме да ги пребройме ..... и колко от тия са от София

21

пари има дал Сорос

преди 10 години

Ръководството на протеста добре е захранено.....ей го ....Училището за политика на Саша Безуханова например е получило около $300 000, Асен Генов от Фондация 14 януари - близо $120 000,......и още...... и още......Абе пари има дал Сорос, ама ...... ей го присъствието, оня ден 200 ***, вчера 100, неска 15 ..... утре май ша са само......... Яне, Костов и ТикватаЕ що ги ручаааме жабетата......

20

Иванова

преди 10 години

Колко са от София Господ знае.Има, няма - най-много общо до към 20 чукундура. Видяла жабата, че подковават вола, и тя вдигнала крака. Смешници!Абе 20 чукундура, ама ей го на, дневник ги пише, може и в още некой друг като блиц, капитал да ги пише ...... а може и по телевизоро да ги дадат ...... та за 15 чукундура 20-30 медии ша пишат и ша ги показват....На тея обективни медии пръст да им покажат ***, ша го обикалят 50-60 дена ....а миналата година пенсионерите като се събираха и протестираха една медия не се показа ....долни никаквци

19

До AНТИМУТРА Ми то и ББ и ЦЦ са ваши бе, членове са си на БКП и все още не са подали молби за отписване :)

18

Majstora

преди 10 години

Мафията стои зад протестите за да върне на власт българския дон Корлеоне - ББ.

17

AНТИМУТРА

преди 10 години

Мутри ли??? Ха! Ми...Пеевски, Трактора, Килърите, Маргините, Галевите, Наглите........Все наши момчета бре! НА БСП-то! Има го документирано!

16

Анонимен

преди 10 години

До цбсдалеч си от истината ***,плащачите са герб,прокопиев,бориславова,пашата и то плащат на такива като тебе,за да върнете бб отново на власт.Да ама не.

15

Анонимен

преди 10 години

Мафията ще пребори този протест, защото ще й помогне овчия народ, вижда се по коментарите. Вместо да сме единни, какво става. Подобно на притчата за българите в казана в ада - сами си пречим като някой се опита да ни измъкне от блатото. А за тези, които казват защо сега се вдигнахте, а не по-рано. Ами по-добре късно, отколкото никога. Да си се вдигнал ти 13 по-рано, щом толкова знаеш пред компютъра.

14

Анонимен

преди 10 години

Интересно, защо продължавате по няколко пъти на ден да ни информирате за тези ***?!?Сигурно спонсорите им са платили за публикациите, но дори и така да е, прекалихте!Толкова ли няма нещо друго, за което да пишете, та всеки ден досаждате с тези ***?