Снимка: БТА
fallback

За пореден път привърженици на правителството не се отказват да скандират, че искат да се даде шанс на кабинета "Орешарски".

И днес хора се събраха в 12.00 на обяд на обичайното си място пред НДК, съобщи БНТ. Продължават двете подписки - в подкрепа на кабинета и неговата програма и за импийчмънт на президента Плевнелиев.

До момента контрапротестът е събрал около 140 хиляди подписа в защита правителството и близо 5000 - против президента.

Протестиращите казват, че първите 30 дни на кабинета "Орешарски" са най-успешният старт на правителство за последните 23 години. Доводите им са свързани с благоприятните законови промени за повече майчински, за малкия и средния бзинес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

122

Анонимен

преди 10 години

До АнонименШанс да назначат всички компрометирани фигури в България на ръководни постове?

121

Анонимен

преди 10 години

На контрапротестите в подкрепа на правителството има всякакви хора - и млади и стари, с различни политически пристрастия, но всички те искат да се даде шанс на правителството на Орешарски. Защото въпреки непрекъснатите спънки и "хепънинги", то все пак отчете доста работата за този 1 месец (не позволи увеличаванае цената на тока, премахна лимита на направленията на специалисти, увеличи майчинските и подготви промяна в пенсионната система). Да му дадем шанс!

120

Нели

преди 10 години

Уважам възрастните, но мисля че е крайно време да оставят младите да решават бъдещето си! А що се отнася до младежите, които са ги събрали там - малко ми е трудно да коментирам, след като чух че не могат и едно смислено изречение да кажат. А на въпроса "Защо сте тук?" , масово отговарят " Да свалим Бойко Борисов ??????" Милите те явно не знаят, че него отдавна го свалиха и в момента други командват! Всеки може сам да си направи сметка колко умствен багаж носят със себе си......

fallback