Снимка: мРепортер
fallback

Двама души са били задържани по време на снощния протест в столицата, съобщиха от СДВР.

Те са били отведени в Първо РПУ заради извършени нарушения. Единият е издърпал парапет от загражденията на Народното събрание, а другият е задържан след като е наплюл гражданка, която е участвала в протестите.

Oще по темата
Стълкновения и сблъсъци между полиция и протестиращи съпроводиха 28-ия ден от недоволството на хората срещу управляващите.

Късно снощи, на няколко пъти, напрежението ескалира, след като протестиращи премахнаха загражденията пред парламента и се опитаха с жива верига да оградят сградата.

Полицията обаче им попречи и на свой ред издигна жив щит около парламента.

Част от протестиращите пък се заканиха, че ще спят на палатки пред НС, за да може тази сутрин да блокират работата на депутатите при поредния планиран протест "На кафе".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

steeefan

преди 10 години

Не разбирам тези който защитават правителството на какво се надяват, бсп е управлявала 90год Луканов,94-Виденов, 2005 серГей ,разруха и фалит на държавата,бсп не са от вчера в управлението разберете, ако можеха да направят нещо за нас отдавна да са го направели или не могат или не искат според мене е и двете.

31

чичо пейо

преди 10 години

До rigreщот имаш маса постове -затва1 пост ти излиза като аномнимен2 вече трябва да се логнеш

30

МладГражданин

преди 10 години

До Анонимен 33И аз съм интелигентен и възпитан, ама всичко си има граници. Представи си да говориш на жена си 1 месец за секс , а тя да те гледа с влажен и *** поглед , все едно не схваща за какво става дума. Ама видно в София, повечето сте "тежкари" с добри доходи. И важи за Вас приказката: "Щом аз съм добре, значи всичко е добре". Не проявявате интерес към нищо, което пряко не Ви касае. Е хайде де, как да стане! МладГражданин 23г.

fallback