Снимка: БТА
fallback

И днес ще има протести из цялата страна. Очаква се седми пореден ден хората да се съберат пред Министерски съвет и да изразят недоволството си от настоящото управление.

Oще по темата

Вчера по непотвърдени данни се събраха над 10 хиляди души. Виковете им "Оставка" и "Мафия" огласиха пространството на Министерски съвет. Митингът започна от 18.30 часа и протече предимно спокойно.

Подобно и на предишните дни голяма част от протестиращите бяха довели и децата си. Хората тръгнаха отново към Народното събрание. Сред лозунгите, които се забелязваха, бяха „Да спрем поредния турски сериал”, „Не само Пеевски е грешка, всички вие сте грешка”, „Не слугувайте на Бойка и Пашата”, „Аз съм от изгубеното поколение. Намерих се”.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Ина

преди 11 години

Как не ви е срам бе? Протестиращите са много повече и ще ви го покажт. И преди сме ви го показвали. Хайде сега да не си спомняме 97-***. Комунисти мръсни.

14

Алекс

преди 11 години

До Frontline7 милиона пъпки по *** имаш. Българите и 6 милиона нямат, *** 1.5 емигранти 2.2 извън големи градове 800 000. 10 000 протестиращи на едномилионен град е един 1% и това е почеве отколкото свалиха комунистите 89-та. Като гледам това е и повече отколкото гласуваха за сега управляващите партии. Да игнорират толкова хора ще им излезе през носа на господа депутатуите.

13

tanasy

преди 11 години

Да изрежем тумора преди да пусне метастази! Или някой им вярва, че са преживяли катарзис?

fallback