Родман пристига в България. Снимка: Булфото
fallback

Баскетболистът Денис Родман, също известен и с прякора Глиста, вече е в България. Той пристигна на летище София с полет от Истанбул.

Лошото момче на американския баскетбол е в страната ни, за да вземе участие в стартиращото тази вечер шоу „Къртицата“.

Новото тв шоу на Иван и Андрей трябваше да стартира още снощи, но предаването беше прекъснато и отложено заради световната квалификация по футбол Дания-България. Двамата продуценти заявиха, че не желаят да разделят нацията, карайки я да избира между мача и „Къртицата“.

Родман вече веднъж е печелил „Къртицата“ през 2004 година, но в американския й вариант.

"Не обичам да бъда държан натясно, обичам да се забавлявам", заяви Родман пред ТВ7. Относно имиджа си на лошо момче и от позицията на бивш любим на Мадона и Кармен Електра чернокожият баскетболист заяви: "Аз съм бил с жени от цял свят, но жените с мен трябва да са готини, секси, отворени към живота. Много европейки са точно такива".

Звездата обаче отговори уклончиво на въпрос дали в списъка му със завоевания фигурира някоя българка.

Само след месец, на 26 април, ексцентричният баскетболист ще вземе участие в родния мач на звездите в Арена Армеец.

Роденият през 1961 година тъмнокож спортист наскоро направи неочаквано посещение в Северна Корея. Там той се срещна с лидера на тоталитарната държава Ким Чен Ун, а след това заяви, че севернокорейският диктатор е „готин пич“.

Всъщност посещението на Родман беше под претекст, че ще снима документален филм, но всъщност пътуването се превърна в нещо като дипломатическа визита. За самия Родман се оказа, че напрежението между САЩ и Северна Корея е лесно разрешимо. „Ким обича баскетбола. Обама обича баскетбола. Да започнем от това.“, мъдро предложи спортистът.

Топлите отношения между Ким Чен Ун и Денис Родман стигнаха дотам, че баскетболистът си позволи да издаде след посещението си, че севернокореецът е станал баща на момиченце.

Визитата на Родман стана повод за немалко майтапи в интернет:

Следващата „дипломатическа мисия“ на тъмнокожия мъж беше в сърцето на католическия свят – Ватикана. Там Родман заяви подкрепата си за „първия чернокож папа“, но за негово съжаление още същия ден беше избран аржентинецът Хорхе Берголио за нов папа.

Родман дори успя да се повози в папамобила.

„Дипломатическата кариера“ на баскетболиста събуди у зевзеците желание да познаят къде ли ще е следващото посещение на баскетболиста. Може би в Кипър, за да оправи финансовата бъркотия, или в Иран, за да каже на Ахмадинеджад „Пич, не се занимавай с ядрени оръжия“?.

Е, зевзеците не познаха, Родман се всъщност се оказа в малка България. За да участва в реалити шоу.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 11 години

До бай Тъпчо....... Байно...говориш неща които 90% от пишещите тук не знаят какво е...молотовка например :) ))))))))))))))))))

18

лелелеле

преди 11 години

Тоя *** е такава смешка в родната си страна, фалирал, изпаднал и недолюбван и откровено подиграван, ама тия нашите тука звезди му свалят... Пълна смешка!

17

ууу

преди 11 години

Двамата продуценти заявиха, че не желаят да разделят нацията, карайки я да избира между мача и КъртицатаХехехехе,какви патриоти само.Ака го бяха пуснали вчера,не знам кой щеше да ги гледа.

fallback