Снимка: Facebook

В дома на четиричленното семейство от Пловдив, което беше намерено мъртво вчера, не е влизано с взлом. Това съобщи за Dnes.bg говорителят на Окръжната прокуратура Галина Андреева. Това показва първоначалният оглед на апартамента. Полицията работи по версията, че 32-годишният Георги Тепавичаров е убил 28-годишната си съпруга Николина и двете си деца на 3 и 9 години. Те са живели на ул. „Трети март“ в пловдивския квартал „Кючук Париж“.

Сигнал на телефон 112 подава съседка на семейството, която казва, че мъж плаче пред входа им. Оказва че това е чичото на децата. За последно той е видял семейството в петък. Оттогава никой не отговарял на позвъняванията. В понеделник около обяд той отишъл и отключил апартамента. Намерил първо трупа на снаха си.

Още по темата

"Мъжът е от Нареченски бани, а жената от Чепеларе“, коментира началникът на „Криминална полиция“ - Пловдив Николай Кирков. До тялото на 32-годишния мъж е открито законно притежавано оръжие. Той е работил като военен в авиобаза „Граф Игнатиево“.

От прокуратурата са назначили балистична, съдебно-медицинска и химическа експертизи. Разследващите са взели и натривки от ръцете на жертвите, за да се докаже кой е стрелял. За момента мотивите не са ясни. Образувано е досъдебно производство за убийство на повече от едно лица, в това число и на малолетни. Полицията проверява дали семейството е имало задължения към банки и кредитни институции. Четиричленното семейство е обитавало ведомствено жилище към Министерството на отбраната.

В същия квартал живее и небезизвестният Георги Енев – охранителят, който успя да открадне милион и половина лева от инкасо автомобил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase