Снимка: Facebook
fallback

В дома на четиричленното семейство от Пловдив, което беше намерено мъртво вчера, не е влизано с взлом. Това съобщи за Dnes.bg говорителят на Окръжната прокуратура Галина Андреева. Това показва първоначалният оглед на апартамента. Полицията работи по версията, че 32-годишният Георги Тепавичаров е убил 28-годишната си съпруга Николина и двете си деца на 3 и 9 години. Те са живели на ул. „Трети март“ в пловдивския квартал „Кючук Париж“.

Сигнал на телефон 112 подава съседка на семейството, която казва, че мъж плаче пред входа им. Оказва че това е чичото на децата. За последно той е видял семейството в петък. Оттогава никой не отговарял на позвъняванията. В понеделник около обяд той отишъл и отключил апартамента. Намерил първо трупа на снаха си.

Oще по темата

"Мъжът е от Нареченски бани, а жената от Чепеларе“, коментира началникът на „Криминална полиция“ - Пловдив Николай Кирков. До тялото на 32-годишния мъж е открито законно притежавано оръжие. Той е работил като военен в авиобаза „Граф Игнатиево“.

От прокуратурата са назначили балистична, съдебно-медицинска и химическа експертизи. Разследващите са взели и натривки от ръцете на жертвите, за да се докаже кой е стрелял. За момента мотивите не са ясни. Образувано е досъдебно производство за убийство на повече от едно лица, в това число и на малолетни. Полицията проверява дали семейството е имало задължения към банки и кредитни институции. Четиричленното семейство е обитавало ведомствено жилище към Министерството на отбраната.

В същия квартал живее и небезизвестният Георги Енев – охранителят, който успя да открадне милион и половина лева от инкасо автомобил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

БОЙКО ВЯРНО ЛИ Е?

преди 11 години

ГРОБ докараха нещата така че цели семейства предпочитат да сложат край на живота си от колкото да търпят мизерния живот наложен от Цар Бойко *** I "

37

Анонимен

преди 11 години

В същия квартал живее и небезизвестният Георги Енев охранителят, който успя да открадне милион и половина лева от инкасо автомобил.=================Това какво общо има бе днес.бг?

36

lilly.alex.35

преди 11 години

tva si e bash umishlen ubiistvo po neizvestni pri4ini i izvarshitel. na sto procenta tova e mast

fallback