Снимка: Facebook
fallback

Скандалната снимка на децата, които сочат със среден пръст пред портрет на български будител, под който са изписани стиховете на Стоян Михайловски “Върви, народе възродени“, е монтаж, твърдят експерти.

На фотоса се вижда част от герба на Видин, което накарало служителите на инспектората да извършат проверка, съобщава „Монитор“.

На всички директори на училища в района било разпоредено да открият невръстните хлапета.

В нито един от класовете обаче не били открити двете деца. Компютърни специалисти също са категорични, че снимката е монтаж.

Oще по темата

Във Видин се говори, че гербът на града може да не е попаднал случайно на снимката. От известно време тече кампания за събиране на средства за изграждане на паметник на  светите братя Кирил и Методий .

Въпреки че проектът бил готов, до момента видинчани не са дарили достатъчно средства за изграждането му.

Снимката с двете деца взриви социалните мрежи преди няколко дни.

Скандалната фотография се появява само около месец след като снимка на трима роми, позиращи в непристойни пози с портрети на български възрожденци, взриви интернет.

Малко преди това пък снимки, на която се вижда как група роми оскверняват гробове в гробищен парк в пазарджишкото село Звъничево, разтърсиха за часове социалната мрежа Facebook.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

136

Анонимен

преди 11 години

Съжалявам че ще разочаровам "експертите", но снимката не е никакъв монтаж. Истинска си е. Колкото и да им се иска на хорицата нашите деца да са по-възпитани и по-добри от ромските, няма как да стане. Може да си вярвате в каквото поискате, истината е че обществото е чао.

135

gaf

преди 11 години

takiva kato tezi na snimkata praviat i po loshi neshta vseki den v uchilishata!!! Fakt! Vie samo vlezte za edin den tam i shte vidite che ne e montaj! Tova sa ot novoto pokoleie, chalgata si e kazala dumata!

134

Анонимен

преди 11 години

Че е монтаж това беше ясно от самото начало.Но големия въпрос е,кой го е направил и кой имаше полза това да стане достояние на медиите. Медиите го грабнаха и употребиха по предназначение.*** Кънчев,патриота Каракачанов и папионката Лозанов се упражняваха в ефир кой е по-по най.И вместо да се запитат кой е автора на провокацията към българския народ,те заговориха за ланския сняг.Много скоро след истинската снимка на *** гаврещи се с национални герои.

fallback