При тегленето на позледния тираж тотопунктовете в страната бяха препълнени с мераклии за бързо богатство. Снимка Impact Press Group
fallback

Рекордните 9 461 000 лева ще достигне джакпотът във второ теглене на 6/49, съобщиха от Българския спортен тотализатор.

Тегленето на тираж номер 92 ще бъде на 18 ноември, неделя, от 21:00 часа и ще бъде пряко излъчено по БНТ 1.

Поради огромния интерес тотопунктовете ще удължат работното си време. Ще бъде упоменато на всеки пункт.

Големият наплив на мераклии за милионите беше причина при последното теглене в четвъртък работното време на някои пунктове да бъде удължено. В четвъртък джакпотът беше 8 471 000 лева.

От спортния тотализатор са пуснали и приложение за мобилни телефони, работещи под Аndroid или iOS. След изтегляне на нов тираж потребителите ще получават съобщение, за да проверят късмета си. В приложението ще се пази информация и за последните 13 тиража.

В секция “Обекти” на приложението хората ще могат да намират най-близкия до тях тотопункт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

57

до 65

преди 11 години

Измамите в БСТ никога не могат да спрат, защото дори и да не мамят и дори тотализатора да е с топчета шансовете да уцелиш са такива, че трябва да платиш повече за фишове, отколкото можеш потенциално да спечелиш. И това е при положение, че всичко е честно и произволно по теорията на вероятностите. Да не мислите че букмейкъра (в случая тотото) ще се прецакат за ваша сметка само и само да забогатеете?

56

Анонимен

преди 11 години

в тази мафиотска държава не може да се вярва на тото

55

Емил Енчев

преди 11 години

Ако сте недоволни от БСТ, моля да се включите в тази Фейсбук Група:"Да спрем измамите на Български Спортен Тотализатор!"facebook/groups/112888948874391/

fallback