Калин Георгиев. Снимка: Булфото
fallback

Няма дори теоретичен шанс някой от тримата работници, които бяха в неизвестност след взривовете край "Петолъчката", да е останал жив, обяви главният секретар на МВР главен комисар Калин Георгиев.

По поръчение на министър Цветан Цветанов Георгиев ще се срещне с близките на тримата мъже.

"За съжаление надеждата умира последна, но вие сами сте се убедили, че положението горе е като лунен пейзаж, кратерът е с дълбочина между 4 и 6 метра. Няма теоретичен шанс хората, които са били вътре, да оцелеят", посочи той.

Oще по темата

"По време на огледа са намерени човешки останки, биологичен материал, което означава само едно – изходът е фатален", подчерта главсекът на МВР.

"Единствено назначената ДНК експертиза може да каже конкретно кои части от кои тела на кого са", допълни Калин Георгиев.

Специализирани екипи продължават почистването на района. Пътят за Бургас през "Петолъчката" остава затворен и ще бъде пуснат, когато е напълно безопасно. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Въпрос

преди 12 години

А защо трябваше да ги взривяват ?! Алчни лоени топки, Господ ще ви го върне претъпкано.

37

Лиляна Павлова

преди 12 години

От другия месец ще гласуваме задължителна специална застраховка срещу бомби и задължителна застраховка живот!Ами трябва да си плащате поне докато сте живи по натам е лесно Калинчо ще се срещне с близките ви и ще ги изслуша с разбиране той срам няма!И премиера раздава телешки пържолки за намерен труп!

36

На дали

преди 12 години

До 52.Няма колега.Никой не ще да пусне кокала,всеки гледа да вземе по-вече колкото може!Като ги гледам ми приличат на банда ***,събрани на едно място!!!

fallback