Снимка: Facebook
fallback

 

Полицията в Пазарджик арестува четиримата младежи от ромски произход, които направиха нощна фотосесия в гробищния парк на пазарджишкото село Звъничево. 

На фотосите са запечатани моменти как момчетата позират върху паметни плочи и гробове, като дори се подиграват с имената на мъртъвците и снимките на паметниците. 

"Младежите са разпитани, те обясняват, че са отишли в гробището, за да докажат, че не ги е страх да отидат през нощта на такова място", съобщи за Dnes.bg говорителят на полицията в Пазарджик Мирослав Стоянов. 

Запечатали престоя си на гробището и после качили снимките си във Фейсбук.

Oще по темата

Постъпката им се определя от закона като хулиганска проява. Действията им взривиха социалната мрежа. 

Двама от задържаните са непълнолетни. Районната прокуратура в Пазарджик ще реши дали да повдигне обвинения срещу арестуваните младежи. Срещу тях е образувано досъдебно производство.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

299

анти-нацист

преди 11 години

бе жалки *** само си хабите нервите пред вашите компове защто не коментирате как турците са ви *** 500години наред ами все ние иначе много говорите много сте силни ана дело мишки ***

298

gabi

преди 12 години

Държавата най- накрая трябва да се сезира и да не допуска такива своеволия,не само че не си плащат сметките за ток,вода и друди,точат НОИ, раждат като кучета и ние плащаме.Един лев не са дали тези хора за тази държава, все едно държавата работи за тях , ане обратното.Как е възможно това?

297

анонимен

преди 12 години

Къде си Брайвик...

fallback