Снимка: архив, Булфото
fallback

 Екипи на Столичната пожарна са се отзовали на фалшив сигнал за пожар в столичен мол, съобщиха от МВР. При пристигането на пожарникарите в търговския център на бул. „Александър Стамболийски” те не установили наличие на пожар. МОЛ-ът не е затворен и работи нормално.

Инцидентът в Мол София тази сутрин е бил съвсем дребен и в никакъв случай не може да се окачестви като пожар. „Няма пожар, сигналът е фалшив. Излишни притеснения, но екипите не установиха нищо”, уточниха от МВР.

По непотвърдена информация сигналът е подаден от посетители на МОЛ-а. Причина за това е бил проблем с климатичната инсталация и понесла се от нея странна миризма.

Пропомняме, че търговският център на бул. „Ал. Стамболийски” горя на 1-и януари т.г.

Тогава се запалиха рекламно табло и част от изолацията на покрива. Пожарът порази киното, а част от фасадата на сградата се срути. Пострадали при инцидента нямаше, но материалните щети бяха сериозни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 12 години

Тоя МОЛ е вторият в София , обаче е много смотан. Първият СИТИ Център е много по-хубав !

19

ppancho

преди 12 години

Mnoго е интересно,за мен: ))Къде са лицата Петър Дудоленски и Ели Егози(от Израел)Видни строители на МОЛ ове и изманици бих казал...В комбинация с агенцията Колиърс(от Англия)засилиха мощно банките да инвестират мощно в МОЛ овете...какаво прочее стана...Тоаи мол мн напонмя Титаник,май за него часът е 12 без 15: )))И сменяме посоката: )))надолу...

18

Анонимен

преди 12 години

Рекламаааааа.

fallback