Полина Кадийска Снимка: Facebook
fallback

Млада българска балерина беше убита от пиян шофьор в САЩ, съобщи „Daily Mail”.  22-годишната Полина Кадийска е учила в Rock School for Dance Education във Филаделфия.

Момичето се прибирало пеш към дома си след вечеря в китайски ресторант, когато било прегазено от кола, докато пресичало улицата.

Според полицията Полина пресичала на пешеходна пътека на зелено около 4 часа сутринта в неделя. След инцидента шофьорът убиец избягал.

Българката била отведена в болница, където била на животоподдържащи системи. Семейството й пристигнало от България и близките й взели трудното решение да изключат медицинската апаратура, тъй като нямало надежда тя да се възстанови.

По-късно полицията е арестувала заподозрения за престъплението Деандр Барнс, който е едва на 19 години. Според обвинението той е минал с колата си на червен светофар, след което ударил три паркирани автомобила и избягал пеш от местопрестъплението.

Младежът бил проследен, след като заедно с приятел се върнал до „Ауди“-то си, за да си прибере личните вещи.

Определена му е парична гаранция от 1 млн. долара и са му повдигнати три обвинения. Очаква се Барнс да бъде изслушан в съда на 13 април, съобщава сайтът Philly.com.

Той вече е познат на правосъдието, тъй като е бил обвинен в нападение над жена.  Адвокатът му Емет Мадън отрича вината на клиента си и за двата случая.

Защитникът твърди, че при случая с Полина Барнс първоначално се уплашил и избягал, но после се върнал, „за да се увери, че момичето е добре“.

Според преподавателите в училището Полина е била много талантлива и имала обещаващо бъдеще като балерина. Тя започнала да учи там преди три години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

162

Анонимен

преди 11 години

prost narod maiko da gniete v ada dano tiq kadeto obijdat tova prekrasno slunce tozi ot gore gleda i nqma davinagi da pribira prekrasnite hora vreme e da po4ne da si pribira versiite zlobni hora ne6tastnici ne zabravqite 4e i vie vse nqkoga 6te imate deca ili moje bi imate gospod da pazi va6ite no neka gi opazi.........

161

Анонимен

преди 11 години

izrooooooooooooooooooood pri neq da otide6

160

Анонимен

преди 12 години

Хиляди коментари се изписаха, някои от тях ужасяващи /не им прави чест/, но за съжаление си е отишъл еднин КРАСИВ и ТАЛАНТЛИВ човек, който прослави отново нашата държава за пореден път по този злощастен начин. Защо сега трябваше да научим, че такива хора се раждат в България и отиват в Америка да им даде шанс да развият възможностите си. Това прекрасно дете е тръгнало от нашата държава за да го види целият свят, че макар родило се в малка държава има смелостта да докаже че МОЖЕ и е една страхотна балерина. За жалост не успяхме да видим нейният възход. Не и беше дадена тази възможност. Нека почива в мир и там където е сега има възмездие. Пожелавам много сили на милата и майка и цялото семейство, да се радват тези родители че са създали и възпитали човек с достойнство.

fallback