Марио Николов. Снимка: Bulphoto
fallback

Адвокати поискаха отвод на съдия Красимира Медарова по делото срещу бизнесмените Марио Николов и Людмил Стойков, съобщи Дарик.

Според защитниците на обвиняемите Медарова, която е и председател на Централната избирателна комисия, е поела политически ангажимент да потвърди първоинстанционната присъда по процеса.

Oще по темата
Твърдението било споделено пред друг от подсъдимите, Валентин Ангелов, от адвокат Румен Еленски, който бил научил за намеренията на Медарова от съпруга й, също негов клиент.

Съдът реши, че адвокат Еленски трябва първо да се яви и да обясни какво е чул, преди да бъде взето решение за отвода. Така делото ще продължи на 19 март.

Стойков и Николов са подсъдими за пране на пари по програма САПАРД на стойност 7,5 милиона евро.

На първа инстанция Марио Николов беше осъден на 10 години затвор, а Людмил Стойков получи оправдателна присъда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 12 години

Боже,тоя *** продължава да дебелее.Аз си мислех,че е в затвора и че я излежава присъда,а той с адвокатския му слугинаж иска отвод на съдията.Що за безумие и наглост е това,ограбилият 7,5 милиона евро от еврофондове да заобикаля правосъдието заедно с другия крадец Стойков да е вън от затвора само защото е финансирал президентската кампания на Първанов? Що за държава е България,защо тия доказани и то от Германия престъпници тлъстеят за наша сметка ?

2

Анонимен

преди 12 години

Не просто да се потвърдят, а да се завишат, и другарчето му също да си получи заслуженото. Докато беше в общината, какви ги вършеше...

1

Оп-са

преди 12 години

Тоя тлъст *** е крал, ял, ***, та се олял! Рядко има толкова противен ***! Като го видя и ми се присира и доповръща едновременно! Как може да има такива същества?! Толкова алчни, протични, нагли, нахални! Абе голямо нищоцество е тоя ***!

fallback