Снимка: архив, Булфото
fallback

Шефът на звеното за борба с тероризма във Велико Търново Павел Ангелов се е прострелял сам в областта на крака.

Неволният инцидент е станал тази сутрин, докато 34-годишният инспектор се е приготвял за работа, съобщиха от полицията.

По невнимание той се е прострелял в крака със служебното си оръжие. Куршумът е минал през лявото му бедро и таза и е засегнал коремна и лявата му гръдна половина.  Незабавно е откаран във великотърновската болница.

Непосредствената опасност за живота на полицая е преодоляна, но травмата е сериозна, уточниха от болницата. Вече му е направена операция и мъжът е в реанимация и е контактен.

Ангелов работи в системата на МВР от 11 години. Многократно е награждаван по повод професионалното изпълнение на служебните си задължения. По случая е образувано следствено дело, разпоредена е и вътрешна проверка по случая.

Ръководството на Областната дирекция на МВР категорично заявява, че в инцидента няма абсолютно никакви данни за умисъл, за опит за самоубийство или покушение срещу пострадалия служител.

От полицията във Велико Търново призовават гражданите, които имат възможност да дарят кръв за пострадалия полицай.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

78

iashar

преди 12 години

ot nekadurnost e ,stiga stego opravdavali .v kazarmata imashe ystavi za boravene i nosene na orujie ,tova da ne e da nosish gega ,s nekadurnizi taka stava

77

неутрална

преди 12 години

до Стефанов:Ти не си никой за да съдиш другите..За теб и за нещастните злобари важи това:"Гневът поражда безразсъдство, от безразсъдството се обърква паметта,от обърканата памет разумът се разрушава - разрушаването на разумае пълно разрушение"

76

Анонимен

преди 12 години

" Куршумът е минал през лявото му бедро и таза и е засегнал коремна и лявата му гръдна половина. "Тоя *** да не се е самозадоволявал ***?! Няма друг начин да постигне такива резултати. И е шеф на звеното за борба с тероризма? Нямам думи! То бива *** и дилетанти, ама чак толкова? Но какво се чудим, достатъчно е да видим кой им е министър и главен секретар и да правим изводи за останалите интелектуалци по веригата. МВР трябва да се закрие, ще спасим човешки животи.:(((

fallback