Хасан Азис Снимка: архив, БТА
fallback

Възобновява се делото срещу кмета на Кърджали за т. нар. Водно огледало, заяви самият градоначалник Хасан Азис.

Постановлението, че е привлечен като обвиняем в новия процес, му било връчено на 19 януари, но все още няма насрочена дата за съдебно заседание, обясни той. 

Oще по темата

Срещу Хасан Азис бе заведено дело за това, че е въвел в заблуда относно цената на парцел на брега на хидросъоръжението вече бившите министри на регионалното развитие и благоустройството Асен Гагаузов и на финансите - Пламен Орешарски.

Делото бе прекратено от Софийския районен съд на 29 юни 2011 г. и върнато за доразглеждане в прокуратурата, за прецизиране на обвинителния акт.

Обвинението е същото, но оценителят вече не е страна по него и вместо десет листа то е сведено до два, коментира Хасан Азис. 

Той посочи, че ще продължава да настоява делото да се води в Кърджали и да бъде отворено за обществеността. Ако ли не, кметът щял да вкара в употреба книжката си за автобус и лично да превозва до София желаещи да присъстват на съдебните заседания, съобщава БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 12 години

до 10: от овчата лой е

9

ha ha haaaaaaaaaaaaa

преди 12 години

i goce v sada s tozi mazen fes

8

ktt2000

преди 12 години

Хасан Азис ефенди! Тази книжка за автобус ще ти е много необходима за затвора,където отдавна трябваше да си!Пък и Доган има дебели връзки там и може да ти издейства длъжността -шофьор на затворническия отряд от ДПС!

fallback