10

Анонимен

преди 12 години

до 10: от овчата лой е

9

ha ha haaaaaaaaaaaaa

преди 12 години

i goce v sada s tozi mazen fes

8

ktt2000

преди 12 години

Хасан Азис ефенди! Тази книжка за автобус ще ти е много необходима за затвора,където отдавна трябваше да си!Пък и Доган има дебели връзки там и може да ти издейства длъжността -шофьор на затворническия отряд от ДПС!

7

vld

преди 12 години

kardjali e potanal v dupki i mrasotia.Toi ogledala pravi i to taka che da navodniava blizkite blokove. Dano go oszdiat za bezhaberieto

6

дом на Хумора

преди 12 години

Хасанчо им е направил цяло водно огледало да се огледат що за глупава съдебна система имаме.Този процес лъха на постановка.Кмета от кога е фирма за оценка на имот...ха..хаТой да не е Бойко супермена та да е всичко в тая държава?

5

Иван

преди 12 години

дт: Голяма грешка - градоначалника си е баш кмета а шефа на полицията си е комисар.Чети и ще останеш доволен и от себе си и от журналистите.

4

Заблуден

преди 12 години

"въвел в заблуда относно цената на парцел на брега на хидросъоръжението вече бившите министри на регионалното развитие и благоустройството Асен Гагаузов и на финансите - Пламен Орешарски."Брех че наивни министри имало. Ако знаех и аз щях да ги заблудя да ми прехвърлят някой милион.

3

дт

преди 12 години

..."заяви самият градоначалник Хасан Азис"...Журналистите така и не се научихте,че кмета и градоначалника нямат нищо общо.Градоначалник на един град е шефа на силовата институция а именно шефа на полицията и колкото и да ви се харесва да прикачвате това звание на кмета,няма да ви се получи...

2

666

преди 12 години

Да го съборят щом е незаконно. Взривяват го и проблема е решен.

1

Анонимен

преди 12 години

Дело "Водно огледало"-глупости на търкалета.