Снимка: Булфото
fallback

Дим Дуков е в тежко състояние след планирана операция на коремната стена, научи “24 часа” от неговия близък Камен Воденичаров.

Дуков е претърпял операцията при познати лекари в болница “Доверие” в столицата. След усложнения обаче раната се отваря. Затова се е наложило да му бъдат направени две допълнителни операции.

Според Воденичаров близките на Дим Дуков са очаквали той да се стабилизира през почивните дни, но вместо това проблемите са се задълбочили. Той продължава да е в интензивното отделение, като през последната седмица почти изцяло е бил на упойка.

“Беше и на командно дишане, като ту увеличаваха, ту намаляваха кислорода”, каза тв водещият. Той е отишъл да го види през първата седмица от престоя му в болницата, тогава го е чувал и по телефона.

От болницата са отказали коментар, но са поканили за консултация професор от “Пирогов”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

138

Анонимен

преди 12 години

Неприятна работа, дано прескочи трапа човека и да се оправи !

137

Анонимен

преди 12 години

Хора, сериозно ли една от най-коментираните теми във форума е заболяването на този лентяй с псевдоексцентрични житейски проявления. Оставете човека да се лекува и дано се оправи, защото е много млад. Нашето гражданско съзнание обаче трябва да е насочено към злободневните теми в обществото. Ужасно е да изпаднеш в състоянието на Дуков, не виждам какво има да кажем повече относно това.

136

69-96

преди 12 години

А хетеро операция ще му правите ли? Като гледам май вече е късно...

fallback