138

Анонимен

преди 12 години

Неприятна работа, дано прескочи трапа човека и да се оправи !

137

Анонимен

преди 12 години

Хора, сериозно ли една от най-коментираните теми във форума е заболяването на този лентяй с псевдоексцентрични житейски проявления. Оставете човека да се лекува и дано се оправи, защото е много млад. Нашето гражданско съзнание обаче трябва да е насочено към злободневните теми в обществото. Ужасно е да изпаднеш в състоянието на Дуков, не виждам какво има да кажем повече относно това.

136

69-96

преди 12 години

А хетеро операция ще му правите ли? Като гледам май вече е късно...

135

YYY

преди 12 години

ЕХ ТО СПИНА НЕ ПОВТАРЯ

134

Анонимен

преди 12 години

Педерастите управляват България по щатски модел

133

Анонимен

преди 12 години

Енергията от споделената глупост тук, би стигнала за покриване на енергийните нужди на цял град в тези студове!

132

до 177

преди 12 години

Не са учудвай,това не са хора това комунделници с бетонирани мозъчета!

131

васко

преди 12 години

според мене е бил обид ама знае ли човек какво може да му се случи в нашата даржава

130

освободител

преди 12 години

е ко да го жалим точно пък тоя не мога да разбера та чак и голяма новина тука и спорите ,колко обикновени хора лежат в болница в същи час и берат душа , а тука за една *** ша се избиете

129

Темерут

преди 12 години

Не зная, по какъв повод са се наложили хирургичните интервенции на коремната стена, но дано прескочи трапа и се оправи. Лекарите пак са се показали немарливи, хем му били познати... Егати здравеопазването.

128

Иван

преди 12 години

На земята бяха съборени няколко колеги, в снега се изтъркаляха и няколко микрофона. Безпрецедентното отношение на висшия духовник и армията му от гардове възмути част от гилдията. Стига бе, и Бойко Борисов не е пазен така. От какво се страхува Николай? Защо му е тая охрана? Пази се от миряните, или от опасните художници, които инициираха подписка срещу тапетите в Св. Марина? Владиката направи невиждана мобилизация, която по наша информация е продължила цели десет дни. Под тепетата за днешната поучителна литургия, чиято цел бе да се запушат устите на участвалите в подписката за съхранение на храмовете вече над 700 души, се изсипаха десетки автобуси от всички краища на най-голямата у нас епархия. Няколко буса дойдоха дори от Велико Търново. На входа на Св. Марина фейс контрол играеха годзилите на Николай със слушалки в ушите.

127

me

преди 12 години

Горкичкият, дано да се оправи. Не съм му фенка, но такива усложнения след планирани операции са много гадниА към всички хейтъри - как не ви е срам! Става въпрос за състояние на живот и смърт. Кои сте вие, че да пожелавате на някого смъртта и давате ли си сметка, че така го пожелавате и на себе си? Не мога да си представя колко *** има из тия форуми, дето влизат, виждат, че някой бере душа в болницата и му пожелават най-лошото, просто ей така, от скука. Не се заблуждавайте, вие не сте хора!

126

Анонимен

преди 12 години

Е па голямо важно.Къв е тоя?Колко хора са на командно дишане,пък не им пишат имената.

125

Отец Презкурий

преди 12 години

Ще го канонизираме!

124

Ботьов

преди 12 години

Бог не наказва когото мрази!

123

Анонимен

преди 12 години

До вярващия в хармонията!Докато пътували във влака, един младеж наперено обяснявал на един свещеник, че неговият господ бил пълна измислица и небивалица. Попът само слушал и не влизал в спор. Когато слезнали от влака, черна котка им пресякла пътя на перона и младежът се стреснал и казал, че днес няма да му върви.. "Ааа", казал попът, "значи ти не вярваш в Господ, а в черни котки вярваш!" и си продължил по пътя... Та така с вашата хармония.

122

иво

преди 12 години

винаги съм се възхищавал на такива хора като Дим, които са се реализирали в църквата, и в реалния живот. За мене той е велик шоумен.

121

а.с

преди 12 години

Дедо,ако господ съществуваше както го описва църквата,като безгрешен,нямаше да има ***,нямаше да има ***.Нали те са негови чеда според теб.На това ли да науча дацата си.Че господ е велик.ами като ме питат зашо умират милиони хора по света.защо позволява да се гаврят с деца.Какво да им кажа.вярвайте.нелогично е!

120

Анонимен

преди 12 години

Еми Бог явно е решил да го вразуми.Откровен гей стана първо монах в БПЦ (синода на Максим), след това стана епископ в един от старостилните синоди на Гърция.Остава въпроса как от синода на Максим и от онзи синод в Гърция са го приели при положение, че тоя се хвали с това , че е гей?От старостилните синоди в Гърция само един е здрав.А за новостилците на Максим няма какво да говорим.

119

до малена

преди 12 години

Това че е по добре,да си осиновят дето,хомосексуална двяойка от колкото да отрасне в дом за сираци.И не ми излизай с номера че то после също ще е хомосексуално.Защото предполагам че много добре знаеш,че 90% от хомосексуалните са отраснали в хетеросексуални двойки.!