fallback

Общ преглед

59-годишен варненец загина при взрив на газов бойлер в жк. "Владислав Варненчик" в морската столица, съобщиха от полицията.

Взривът буквално е разрушил жилището. Паднала е и една от панелните стени, която затиснала собственика на апартамента. Мъжът е загинал на място.

В жилището същата вечер е била дъщеря му с трите си деца. Те не са пострадали при инцидента.

Дъщерята на загиналия при взрива варненец и трите й деца още днес ще бъдат временно настанени в къща в квартала, информира районният кмет Неделчо Михайлов.

Семейството ще получи от районната администрация вещи от първа необходимост и храна. В момента се ремонтира водопроводната инсталация на блок 303, която е била повредена вследствие на взрива и сградата е останала без вода.

Според съседи на загиналия той се прибрал от гурбет в чужбина, където работел като заварчик преди няколко дни.

След взрива в блока е настанала паника, а живеещите там са хукнали да бягат по стълбището. Мощната вълна е избила цяла стена  от страната на южния балкон, а натрошените панели са блокирали входа на апартамента.

Предполагаемата причина за взрива е техническа неизправност на газовия бойлер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

59

Митака

преди 12 години

Пълен ужас, още повече че преди няколко месеца същото се случи в Габрово. Слава богу тогава нямаше жертви.Ниската цена води до ниско качество, а не си струва да се рискува.Тези бойлери от соца. или правени по соц. техологии трябва да се забранят. Няма ли директива на ЕС по този въпрос?

58

Месия

преди 12 години

Юлиане, помниш ли рекламата с бойлера "Дипломат"?! Там ли се усмихваше толкова сладко? Нека Ви държат пленници, накрая камък върху камък няма да остане! Нищо, за нас място бол ще има!

57

Анонимен

преди 12 години

Много ме е страх от бойлери откакто един гръмна във входа и разруши цял апратамент!

fallback