59

Митака

преди 12 години

Пълен ужас, още повече че преди няколко месеца същото се случи в Габрово. Слава богу тогава нямаше жертви.Ниската цена води до ниско качество, а не си струва да се рискува.Тези бойлери от соца. или правени по соц. техологии трябва да се забранят. Няма ли директива на ЕС по този въпрос?

58

Месия

преди 12 години

Юлиане, помниш ли рекламата с бойлера "Дипломат"?! Там ли се усмихваше толкова сладко? Нека Ви държат пленници, накрая камък върху камък няма да остане! Нищо, за нас място бол ще има!

57

Анонимен

преди 12 години

Много ме е страх от бойлери откакто един гръмна във входа и разруши цял апратамент!

56

до 70

преди 12 години

Точно така, мизерията е най-големият сериен убиец в България.

55

Венелин

преди 12 години

Газовият уред си е бомба без часовников механизъм - не го знаеш кога ще гръмне!

54

Селяндур

преди 12 години

Драги сънародници не злорадствайте и говорете тлупости. До там ни води мизерията. ако живееше нормално и не правеше икономии за да си покрие и други нужди човека щеше да е жив. Младежи спрете да пишете глупости. Мама и тате са ви дали всичко на готово и вие се чудите какви глупости да правите. Светла му памет на човека.

53

Гарибалди

преди 12 години

Ужас,човек не знае от къде какво ще му се стовари на главата.Уж има предпазни вентили!!

52

Наблюдаващ

преди 12 години

Калине,Хайде стига писа глупости. Панелките са много по-здрави от другите жилища. Пак казвам, по-добре такова нещо да не се случва в новопостроена кооперация...

51

noname

преди 12 години

Ето това се случва с газ в дома ти.Лека му пръст на човека!

50

Анонимен

преди 12 години

Отишъл си е човек - баща и дядо, по нелеп начин, а вие си чешате езиците и се правите на майстори и се надцаквате кой по разбира, тъпо е малко...Съболезнования на семейството.

49

ot61

преди 12 години

хубо де, слагате ми минуси, поне се обосноветре защо

48

до Калин

преди 12 години

Ти нормален ли си бе, кой ще тръгне да ти санира панелка не е ли по-добре да си купим тухла или ютонг нещо. Ново жилище едно друго пък министрите да си санират

47

.

преди 12 години

Първо Калине , говориш сякаш ме познаваш , за твое сведение моето жилище е в перфектно състояние , не че не съм имал проблеми , но съм се погрижил за тях , това е което мога да направя аз , второ ми слагаш думи в устата, не съм казал , че няма виновни , има виновни , санирането, което направи градовете ни доста шарени :) ...е задължение на държава и за него вече са отпускани пари , къде са парите вече не мога да ти отговоря, но и ние също сме виновни, защото в крайна сметка щом държавата не ни помага е редно да си помогнем сами като се организираме , съберем пари и т.н. , проблема е , че повечето българи ги интересува единствено собствената им кутийка в грозния блок или пък някои просто нямат пари за даване , а други , които имат не биха дали и лев повече за да се компенсира това , че другия не може да даде.

46

Анонимен

преди 12 години

55, нещо не ми се връзва, ти баща ти сте се къпали, в този случай нали в бойлера влиза студена вода и налягането пада

45

до 40

преди 12 години

Не знам 34 дали ги прескача, но аз ги прескачам и то защото нямам токове за поправка. Нещо друго да кажеш по въпроса, умнико?

44

Един

преди 12 години

до 55. Много малко е вероятно да гръмне когато се къпеш, защото като пуснеш топлата вода и налягането в бойлера пада. Напротив след като сте се къпали двамата и е свършила цялата топла вода и е станала студена, когато е започнала да се стопля, тогава се е получило голямо налягане и е гръмнал! И все пак да сте живи и здрави :)

43

до 48

преди 12 години

И 90 протеста да направиш все тая хората бягат от държавата техните пари за да съществува цялата чиновническа *** някой трябва да ги плаща един ден ще останат само чиновници финансов министър парламент един милион *** и така и тия чиновници ще искат заплати и откъде.

42

MD

преди 12 години

Нова дограма и стар бойлер от ранните години на Тато... Какво повече да коментираме?

41

Adriana

преди 12 години

Преди 2 години се случи същия инцидент в къщи...15 минути преди това аз си взимах душ, след това и баща ми и си легнахме. Чу се страшен трясък. Цялата баня беше разбита, плочките, ваната...беше много страшно. Но още по страшно щеше да бъде , ако се беше случилото докато ние бяхме във банята, минути преди това. Имахме страшен късмет!!! Много е опасно, може би трябва да гасим бойлера преди да се взима душ. Бог да прости горкия човечек. И съболезнования за семейството му- голяма трагедия!!!!

40

.

преди 12 години

А някви предложения има ли какво да се направи с панелните блокове ? Например тия с 4 входа и 14 етажа с по 5 апартамента на етаж ? Викаш да ги разрушиме , а Калине ? Ама ако го направиме , София трябва да стигне до Пловдив , Пловдив до Варна и така, а пари за нови постройки ? А хората къде ще живеят докато се строят новите постройки ? Във временни ? В Каравани ? А пари ? А непрекъснато прииждащите от малките градове хора, изгонени от нехайството на държавата за малките градове ? Плюете, ама какво предлагате !?