Снимка: Булфото
fallback

До 2 май гражданите ще трябва да декларират доходите от отминалата 2011 година, съобщават от Националната агенция по приходите.

Същият е срокът, в който трябва да бъде внесен и годишният данък. Най-нетърпеливите да подадат своите данъчни декларации, можеха да направят това още в първите минути на 2012 г. чрез интернет, посочват от приходната агенция.

Юридическите лица пък ще трябва да декларират печалбите си до 2 април, тъй като 31 март е събота.

Още в началото на днешния работен ден десетки граждани са посетили поделенията на НАП, за да подадат годишните си декларации.

От НАП припомнят, че навсякъде в структурите на приходната агенция има доставени данъчни декларации и формуляри, а документите са достъпни в електронен вид и на сайта на агенцията www.nra.bg.

Консултации за попълването на документи, деклариране и внасяне на данъци и осигурителни вноски клиентите на НАП могат да получат по телефона на информационния център 0700 18 700 на цената на градски разговор от цялата страна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Частник до 5

преди 12 години

Абе кой знае какъв си дрипльо, ама тука продаваш чалъми зад монитора. Такива нереализирани некадърници като теб, дето са негодни един лев да изкарат в частния сектор нямат право на мнение. Разбра ли, ***?

7

И

преди 12 години

Ще подавам грънци. Аз престъпници не спонсорирам!

6

до 1

преди 12 години

дреме им на законотворците колко чиновнически врата ще затриеш

fallback