8

Частник до 5

преди 12 години

Абе кой знае какъв си дрипльо, ама тука продаваш чалъми зад монитора. Такива нереализирани некадърници като теб, дето са негодни един лев да изкарат в частния сектор нямат право на мнение. Разбра ли, ***?

7

И

преди 12 години

Ще подавам грънци. Аз престъпници не спонсорирам!

6

до 1

преди 12 години

дреме им на законотворците колко чиновнически врата ще затриеш

5

Демократа

преди 12 години

Хак да Ви е ДЕМОКРАЦИЯТА ! Много ясно че ще останат големите мастодонти. Дребните шмекери си заминават те и без тожа не предлагат качество на европейско ниво. Айде у лево мишоци!

4

До вече бивш гербер

преди 12 години

А що не ти писна когато въведоха ДДС 1994 година?

3

вече бивш гербер

преди 12 години

2,все едно аз го написах, и на мен взе да ми писва!

2

Анонимен

преди 12 години

Аз симпатизирам на ГЕРБ, но според мен Дянков обрича на гибел стотици хиляди малки фирми от дребния бизнес с тия касови апарати, свързани с НАП. Няма лошо, ама да каже Дянков как едно квартално магазинче, което десетки дни няма оборот, или е с дневен оборот 20-30-40 лв. ще оцелее в това безумие, което иска да въведе?! Нямам нищо против тия фискални надстройки за свързване с нап да струват 30.40 лв., ама 300-400 лв. от къде да ги извадим. Едва оцеляваме, а тоя иска да ни смаже. А малките бензиностанцийки трябва да ряботят с години, за да избият 200000 лв. за нивомер. И Дянков ги приравнява с огромните мастодонти като Шел и ОМВ например. Това е безумие. Няма ли кой да му каже на тоя да спре да ликвидира дребния бизнес, и вместо това да му помага. Егати, такова чудо не е имало. Значи едрия бизнес да просперира, а най-дребния да бъде напълно смачкан. Като прибавим и осигуровките направо трябва да пуснем кепенците. Да не говорим, че работим месеци наред и единствените ни приходи са да покрием ток, вода, доставчици. Това минава всички граници. Какво иска Дянков да измрем от глад ли. Дано Борисов вземе отношение и го вразоми тоя.

1

Осъден на смърт

преди 12 години

Последното ми желание е да счупя врата на някой данъчен.