Потъналата платформа "Колская". Снимка: shippingexplorer.net
fallback

Все още няма официална информация от институциите за българинът Живко Жеков, който се е намирал на потъналата руска петролна платформа, съобщи пред "Фокус" съпругата му Бойка.

Тя допълни, че последно на 11 декември е получила SMS от съпруга си, че е пристигнал на платформата, качва се на сондата и тръгва за Сахалин.

Oще по темата

След това жената е видяла информация в интернет, че от застрахователна компания "Нобъл Дентън" е потвърдено, че Жеков е бил на потъналата платформа.

Живко Жеков е заминал от България на 30 ноември. Той е участвал в проекта от самото закупуване на сондата и придвижването й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

някой

преди 12 години

по повод коментара по долу на Николай Бояджиев искам да кажа ---- Ти си голям *** и *** извратен психопат.Как не те е срам така да говориш жалък червей.

10

Защо

преди 12 години

Във всички коментари има няколко простака, които пишат дивотии.Толкова са прости, че не осъзнават, че понякога и глупостта трябва да замълчи. Но то е въпрос и на възпитание.Простаците да не се чувстват задължени да се обаждат навсякъде и за всичко."Не питай за лудото, то само се обажда", е казал мъдрият народ, без да е бил информиран от интернет.Млъкнете , простаци.Никой не е по-силен от природата!Аз не познавам Живко и много други достойни българи и ги уважавам! Мразя простаци и търтеи!

9

ева

преди 12 години

Сутринта по новините съобщиха, че е спасен. Последно?

fallback