11

някой

преди 12 години

по повод коментара по долу на Николай Бояджиев искам да кажа ---- Ти си голям *** и *** извратен психопат.Как не те е срам така да говориш жалък червей.

10

Защо

преди 12 години

Във всички коментари има няколко простака, които пишат дивотии.Толкова са прости, че не осъзнават, че понякога и глупостта трябва да замълчи. Но то е въпрос и на възпитание.Простаците да не се чувстват задължени да се обаждат навсякъде и за всичко."Не питай за лудото, то само се обажда", е казал мъдрият народ, без да е бил информиран от интернет.Млъкнете , простаци.Никой не е по-силен от природата!Аз не познавам Живко и много други достойни българи и ги уважавам! Мразя простаци и търтеи!

9

ева

преди 12 години

Сутринта по новините съобщиха, че е спасен. Последно?

8

Анонимен

преди 12 години

Дано човека е жив и го открият навреме, но там условията са ужасни.

7

Николай

преди 12 години

Не мисля, че тази статия е за присмех съдейки по по-долните коментари и само хора неуважавайки българското си потекло и нашата страна могат да пишат такива глупости . Съжелявам ги тези хора . Дано Живко бъде намерен . Аз лично го познавам и е прекрасен човек незаслужаващ такъв край . Дано бъдеш намерен !!!

6

до 4

преди 12 години

Да ти се връща. ***.

5

Анонимен

преди 12 години

Кога ще е опелото?

4

Николай Бояджиев

преди 12 години

От другият свят ли е нписал Ха-ха. Вероятно е нахранил рибите.

3

прасчо

преди 12 години

Дано има някаква надежда....

2

Анонимен

преди 12 години

Ако е така както се пише...Излиза че нашенецът е виновен за този ИНЦИДЕНТ!!!Представителят на застрахователната компания дава последно ОК за да започнетака нареченият: Jack Up , RIG MOVE!Sorry, но за сега това е суровата истина!!! (засега) Представителят на застрахователното дружество не е трябвало да разреши операцията в предвид с атмосферните условия!!SORRY!!!

1

Анонимен

преди 12 години

С тоз SMS ще си остане завалийката :((((