Снимка: БТА
fallback

Стачката в БДЖ е на път да приключи.

Това ще стане факт, след като продължителните преговори между ръководството на „БДЖ – Пътнически превози” ЕООД и представители на синдикатите взеха решение за подписване на колективен трудов договор, съобщиха от пресцентъра на БДЖ.

В понеделник ще бъде подписан колективният трудов договор за "БДЖ - Пътнически превози", съобщи председателят на Съвета на директорите на холдинга Владимир Владимиров.

"Постигнахме споразумение по всички спорни точки - по социалните параметри и по казусите, свързани с мерките, които ще позволят на ръководството да продължи реформите в компанията", каза Владимиров пред БТА.

От два дни пък по разписание се движат почти  всички влакове в железницата.

Oще по темата

Според данните на ръководството на железницата загубите от стачката за БДЖ са над 2 млн. лева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

66

До # 57

преди 12 години

Не става въпрос дали премиерът се казва Бойко или Сергей или филанкишията. Това е премиер институция, която олицетворява изпълнителната власт и хората и тези, които са го избирали, и тези, които не са гласували за управляващата партия - от елементарна културна точка би трябвало да имат уважение към него. Такова мнение: да ходи премиерът да гледа овце на село, ние си можем, е мерило за културата на тези, които говорят или пишат. Това е доказателство за простотията, която е обзела хората, особено тези с ниско образование. Вас някой да ви е спирал да учите, ама нали сте си прости, дотук ви е стигнал прагът на обучението, а пък сега ще определяте кой къде да ходи! Абе, тъпчовци, като сте прости, вие ще ходите да копате и да гледате овцете и кравите! Какво правите на локомотивите? Някой да ви е виновен ,че сте решили под ръководството на нагъл *** като Бунев да правите стачки! Прочетете вестниците, КНСБ и Подкрепа взеха от ЕС над 56 млн лв дотации, та дори и Трактора се е еблажил с 6 млн лв, ама да са отпуснали поне 10 млн лв помощ на вашите семейства? Не, ама вие като овцете хванахте сините и *** байраци и се втурнахте да оправяте България?! Ега ти тапирите!

65

skatelite

преди 12 години

до #57 - а ти ли ще кажеш дали някой има нужда от твоя труд? Ти си работник и работиш за някого, не си собственик и не можеш да се разпореждаш с чуждото. Като станеш предприемач и си наемеш собствени работници и им плащаш от твоя джоб тогава можеш да решаваш. Само защото мислиш, че си много полезен за една компания не значи, че наистина някой има нужда от тебе. Още по-малко ти дава право да злоупотребяваш с положението си и да лишаваш цялата държава от превоз ей така ... защото можеш.

64

Браво ...

преди 12 години

...на жепейците.....нека покажат на цяла България , как се седи гладен на връх Коледа и Нова Година--щом се водиш по комунистически акъли и ченгеджиския мозък , на агент-К.Тренчев..!ЗАЩО ,ПЪК --НЕ??Хубавите пу"""и , гладуват за здаве и красота....ха,ха,хаааааа...!Българина иска да е красив....а ,не да гледа агнета, овце и да копа картофи...!КРАСОТАТА Е ......ПО-ВАЖНА ОТ ЯДЕНЕТО, БЕ....ХА,ХА,ХА,ХАААА....

fallback