Снимка: Пирогов
fallback

16-годишният Андрей Илчев, който беше жестоко пребит от 15-годишния Валентин Стоянов, е изписан от детската реанимация в "Пирогов".

Той вече може да става и е освободен от катетрите, съобщи д-р Христо Пседерски, началник на детска реанимация.

Момчето ще продължи лечението си в общо отделение.

Oще по темата

Тийнейджърът беше приет в болницата с тежки наранявания на вътрешните органи след побоя. Наложи се единият му бъбрек да бъде отстранен.

В неделя Софийският районен съд остави в ареста Валентин.

15-годишният нападател и съучениците му от Строителния техникум били с маски в деня на инцидента и така Валентин нападнал Андрей. Той дори се похвалил във Facebook за стореното.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

анонимна

преди 12 години

за жалост и на брат ми се случи същото,пак така са го издебнали в гръб уж негови приятели и беше зверски пребит ей така без нищо,сега има белези по лицето,ама " чакаме решението" на прокурора,щото тез убави момченца родителите им имат кинти и бачкат в полицията тоест ползват се с привилеги :( такава е нашта държава ,на никой нему пука за нищо !!!п.с Бойко събуди се ,направи нещо! народа умира,после няма откого да взимаш пари за осигуровки и данъци!!!

29

от 28-продължение

преди 12 години

В същото време станахме свидетели на показни провали на полицията, които не доведоха до някакви сериозни промени във ведомството. Та, как наричаш държава, в която полицаите нямат задължения, а само права и привилегии? Аз и всички нормални хора като мен, които плащат чрез данъците си заплатите и осигуровките на 60000 ченгета в страната с най-висока битова престъпност в ЕС, я наричаме ПОЛИЦЕЙСКА!

28

до 8

преди 12 години

Как да не сме полицейска държава? Полицията си гледа работата само ако някой неин служител е пряко лично засегнат. В противен случай - нямали данни. Тоя *** *** е бил арестуван пиян след футболни мачове. За да го задържат, едва ли е пял само "Мила Родино". Преди 2 седмици същият "бияч" е направил подобна простотия, но пострадалият не е бил на косъм от смъртта като Андрей. В същото време шапкарите получават повече от учителите, пенсионират се на 51-52 г. с няколко хилядарки суха пара.

fallback