30

анонимна

преди 12 години

за жалост и на брат ми се случи същото,пак така са го издебнали в гръб уж негови приятели и беше зверски пребит ей така без нищо,сега има белези по лицето,ама " чакаме решението" на прокурора,щото тез убави момченца родителите им имат кинти и бачкат в полицията тоест ползват се с привилеги :( такава е нашта държава ,на никой нему пука за нищо !!!п.с Бойко събуди се ,направи нещо! народа умира,после няма откого да взимаш пари за осигуровки и данъци!!!

29

от 28-продължение

преди 12 години

В същото време станахме свидетели на показни провали на полицията, които не доведоха до някакви сериозни промени във ведомството. Та, как наричаш държава, в която полицаите нямат задължения, а само права и привилегии? Аз и всички нормални хора като мен, които плащат чрез данъците си заплатите и осигуровките на 60000 ченгета в страната с най-висока битова престъпност в ЕС, я наричаме ПОЛИЦЕЙСКА!

28

до 8

преди 12 години

Как да не сме полицейска държава? Полицията си гледа работата само ако някой неин служител е пряко лично засегнат. В противен случай - нямали данни. Тоя *** *** е бил арестуван пиян след футболни мачове. За да го задържат, едва ли е пял само "Мила Родино". Преди 2 седмици същият "бияч" е направил подобна простотия, но пострадалият не е бил на косъм от смъртта като Андрей. В същото време шапкарите получават повече от учителите, пенсионират се на 51-52 г. с няколко хилядарки суха пара.

27

АНОНИМЕН

преди 12 години

Снощи гледах затворници в Америка, една дъщеря студентка се увлякла по дрогата и извършила престъпление, нейния баща не я защитава и укрива, а напротив, качва я на колата и право в полицията и от там в затвора за да и дойде акъла. Защо тези родители на момчето извършило това тежко престъпление не го закараха в полицията а сега го защитават като упрекват обкръжението му за вината. Виновни родители и виновен син. Мястото му е в затвора не за пет, а за двадесет години !

26

Анонимен

преди 12 години

Ако съм на мястото на родителите на пребитото момче, ще платя на *** да му строшат ръцете и краката. Съдът няма да реши нещата, но виж като яде здрав бой, ще го помни цял живот.

25

Биохимика

преди 12 години

В някои цивилизовани държави насилието е решено по следния начин - химическа кастрация при изнасилвачи-рецидивисти и третиране с медикаменти на жестоки и агресивни социопати, особено когато това стане в пубертета. Целта е да се потуши агресията, която не винаги е породена от гледане на филми, игри с насилие и др. подобни. Доказано е, че голям процент от агресията при младежите е в резултат на специфична биохимия на организма.

24

Анонимен

преди 12 години

На нас и Батман не може да ни помогне... Тука за да се оправим трябва да стане толкова зле, че да стане война между народа и власта(и всички други престъпници) точно както гледаме по телевизията за близкия изток... лошото е че ще се окаже, че народа сме по-малко от престъпниците.

23

Do 22

преди 12 години

"Много лесно могат да му се почупят кокалите на побойника, но дали ще се реши проблема? "Да когато всички знаят че престъпленията се наказват.Ще отидат ли други *** да направят същото като знаят че 100% ще ги осъдят за една седмица и потрошат още по лошо. Когато престъпленията остават безнаказани, това предизвиква още повече престъпения.

22

Анонимен

преди 12 години

Много лесно могат да му се почупят кокалите на побойника, но дали ще се реши проблема?

21

Анонимен

преди 12 години

gorkoto momche, dano se opravi

20

weisse wolfe

преди 12 години

Като има толкоз енергия - марш в залата. Не сме през соца да кажеш, че няма възможност за тренировки... Пък ако съм на мястото на наглия му баща, ще го пратя в някое село да пасе животни и да си изразходва енергията копайки, косейки ливади и т.н.

19

Анонимен

преди 12 години

Наказанието трябва да е максималното а именно 5 години 3 в ТВУ и 2 в затвора

18

weisse wolfe

преди 12 години

На 15 почри убива, а на 20 кво ше направи ?? Не мога да разбера в тва болно, лишено от духовност общество, какво аджеба се случва с тия *** ... недобити ли са, кви са ? Айде сега като нямаш в главата, дано имаш в ***! ТВУ, пандела за назидание, пък а дано се стреснат себеподобните му ***, ама надали ...

17

Анонимен

преди 12 години

Ние плащаме на съд и полиция да се справят с организирана престъпност и моного по сериозни престъпления.Ако не могат да се оправят с 3 пишлемета за какво си говорим.И защо да им плащаме заплати !?

16

Анонимен

преди 12 години

До 11Опааааа,извинявай,драги!Никога не съм бил и нямам намерение да бъда част от подобни побойници,друсани кебапи и откровени *** и ***!Теорията за класовата отговорност отдавна даде фира!Всеки си носи лична отговорност за простотиите,които върши!

15

Kam 11

преди 12 години

"Сегашните тийнейджъри са плод на обществото, от което сме част и ние.Така че ние също носим вина за това."Абе вече никoй за нищо не е виновен ... Обществото, родителите, комшиите, чалгата, все някой друг му е виновен.Няма такова положение!Всеки носи ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ.

14

georgi

преди 12 години

otka4ixte blgarite

13

Анонимен

преди 12 години

динствено и само ЛИНЧ! око за око, зъб за зъб - стария завет и Крумови закони! нещастното ***, заедно със родителите си *** да бъдат наказани по адекватен начин и най-вече с цел превенция ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СТРОГО!

12

Анонимен

преди 12 години

Какви глоби бе ? Глоба има ако пресечеш неправилно улицата или просрочиш някоя сметка или някакво друго малко нарушение , когато в група нападаш и вкарваш момче в болницата без причина не би трябвало да минаваш с глоба , трябват изправителни домове , горе чета катетари , истории ... как са го били тва момче бе ? Какви глоби , ТВУ И ПАНДИЗ после ..глоби !

11

ДО 9

преди 12 години

Сегашните тийнейджъри са плод на обществото, от което сме част и ние.Така че ние също носим вина за това.Лошото е, че на тези тийнове и родителите са им такива- плод на чалга-мутренското ни общество. Жалко е.