Снимка: архив, Булфото
fallback

Жителите на Катуница скърбят за смъртта 19-годишния Ангел, който беше прегазен от бус в петък вечерта и за починалия 17-годишен Павел, който взе участие в протестното шествие вчера към имотите на ромската фамилия и издъхна от сърдечна недостатъчност.  

Днес в центъра на селото се събраха приятели и майки на други деца от Катуница, за да направят мирен поход до църквата.

По този начин те изразиха отношението си към убийството на невинно момче. Те бяха подкрепени и от 500 рокери от цялата страна, които с моторите си стигнаха пред един от опожарените имоти на Цар Киро.

„Подкрепяме футболните фенове, които ги нарекоха „хулигани”, те са истинските българи”, заяви пред Dnes.bg близък на убитото момче.

Oще по темата

Пред тялото на 19-годишния Ангел Петров се поклониха негови приятели и почти всички жители на Катуница.

По улиците на селото премина траурно шествие до гробищата в селото. Там хората си взеха "последно сбогом" с убитото момче.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

151

Мария

преди 12 години

Аз също се възмутих от жерналистката Бенатова! За мен лично, когато я гледах по телевизията в репортажите, не смятам че се справи адекватно!

150

Анонимен

преди 12 години

Поклон пред паметта ти, дете!

149

Анонимен

преди 12 години

Много ми е жал за момчето . Направо плача в момента ,като си помисля че и азимам син на тези години и не мога да си представя какво щях да правя . От нашия"безпристрастен" съд има толкова файда ,колкото и от *** в БГ.Единствения справедлив изход е - кръв за кръв . Тоя гнусен дърт *** ,умишленоубил момчето трябва жив да бъде разфасован . Голям късметлия е че го скатаха вареста.Почивай в мир Ангелчо ,дано вече си в един по добър свят - без *** и БГ политици.

fallback