Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

Природният газ ще поскъпне с малко над 4% от първи юли, съобщи председателят на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) Ангел Семерджиев.

„Булгаргаз“ поиска близо 7-процентово повишаване в цената през третото тримесечие на 2011 г.

Според ДКЕВР обаче поскъпването трябва да е по-малко. Повишаването на цената на газа вероятно ще се отрази и на цените на парното отопление.

Oще по темата

„Заедно със старото увеличение ще преизчислим как ще се отрази на цените на отоплението – най-вероятно отражението ще е с 2-3%“, обясни Семерджиев.

Той уточни, че поскъпването ще е различно за различните общини, като ще има такива, в които няма да има увеличение на цената на парното.

Като такива общи той посочи Бургас и вероятно Плевен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

агент Буда Борисов

преди 12 години

Природният газ поскъпва с над 4% от юлиТова вероятно ще доведе и до поскъпване на парнотоНЕ Е ВЕРНУ...*** КАКТУЗ СЪМ НА ФЛАСТ, ЦЕНИТЕ ПАДАТ КАТУ КРУШИ ПО ТИКВИТЕ НА МОЙТЕ ГЛАСУПУТДАВАТЕЛИ...СИЧКИ ЖИВЕЙТИ У РАЯ....КУНГРАЧОЛАЙШОН

31

О С Т А В К А !!!

преди 12 години

ОСТАВКА на цялото правителство ! Сега ! Незабавно !Назначаване на правителство от експерти и наесен избори 3 в 1 !Иначе загиваме като нация.Всичко поскъпва, а пенсии и заплати не помръдват. Напротив - стопиха се ! Вече 2 години гледаме чупене на стойки и рязане на ленти от един полуграмотен, примитивен човек, който не прави нищо друго освен да изпълнява машинално заръките на господарите си.Междувременно народа ни обедня и оголя така, както никога досега след 89-та година.Докога ще търпим ?

30

Д-р Лекува Герболеза

преди 12 години

До 22. Не мога да се въздържа и да не изтананикам една песничка:Ей шопе, шопе глупаво шопе.Ей шопе шопе, глупаво шопе.Аз пиша тук само в позволените ми от закона почивки. И ти определено не си тоя дето ми плаща за да ми държиш сметка!

fallback