Вижте Станишев и си представете Дария. Снимка: Булфото
fallback

Дария, дъщерята на соцлидера Сергей Станишев, е взела носа и устата на татко си, признава пред "Стандарт" щастливата баба на момиченцето - проф. Дина Станишева.

Преподавателката още не се е запознала "очи в очи" с внучката си.

"Забележителната прилика обаче е видима и на снимките с фотоапарат, които гордият баща е показал на семейството си", разказа още Станишева.

Кадрите са запечатали не само първия ден на малката госпожица, но и момента на раждането й, на което соцлидерът е присъствал.

Самият Станишев се похвалил на брат си - арх. Георги Станишев, че Дария му е одрала кожата "едно към едно".

Бебето и майката, PR експертът Моника Йосифова, ще бъдат изписани от клиниката на д-р Атанас Щерев след 2 дни. И двете дами са в отлично здраве и се чувстват добре.

За тогава са планирани и почерпките за роднините и приятелите на соцлидера. Пък и Станишев ще трябва да почерпи, защото на 5 май навършва 45 години.

Oще по темата

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

180

Марияна Атанасова

преди 13 години

Пиша си името,за разлика от вас страхливци иначе много ви знае балалайката проста,плуете комунистите ама искате или не сте се родили такива,бащите ви и дядовците ви са може би още такива ,сега умирате от глад-така е ще умирате още,защото вече не е комунизъм а се навъдиха партии като сдс . атака герб а сега гладувате...На господина по долу ''Ей Станишев'' искам да кажа че който кълне,клетвата застига него,става въпрос за дете,не за куче,боже колко простотия има по тоя свят,какво е виновно бебето!

179

ЧЕРВЕНО ЛАЙНО=ДИАРИЯ

преди 13 години

Червения новороден *** да се премахне поради нарушение чистотата на нацията от ***!!! ЩЕ!!!!

178

info

преди 13 години

Смотаняциии, родило се е българче, което ще бъде отгледано в нормални условия. Радвайте се! Питам се колко броя форумци има в днес.бг? Мога ли да считам за представителна извадка и да повърна че живея сред мухлясали безмозъчни???

fallback