Следи от куршуми от стрелбата при заложническата драма. Снимка: БТА
fallback

Състоянието на ранения охранител при опита за обир на  банковия клон на "Инвестбанк" в Сливен Станчо Станев се  подобрява и той вече е в съзнание. Това съобщи изпълнителният  директор на "Феста Холдинг" Миглена Цачева.

Тя допълни, че  роднините на охранителя са също в София и са при него в  болницата, където е настанен.

Банковите служители от клона в Сливен, които бяха похитени  на 23 март при опит за обир, са настанени в един от хотелите на  холдинга и се срещат с психолози.Един от тях - Христо Монов,  прогнозира пред журналисти, че жените ще се справят с  преживения стрес.

Oще по темата

Другият охранител на банката Димитър Митков напълно отрече версията, че в основата на опита за банков обир, е имало  любовна афера. Още с влизането "терористът" застреля колегата  ми, както си седи, след това ме остави да го изведа навън,  разказа Митков, цитиран от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

63

онбашията

преди 13 години

"Заложниците ще преживеят стреса, прогнозира психолог" верно ли бе! ай стига ве!

62

30г.служба в МВР

преди 13 години

До емигрант.Какво имаш предвид под "куки"няма кука без оръжие а военните бяха дори разоръжени,носеха си оръжието само в поделенията,заради неправилно боравене и бабаетлъци.Имал съм много случаи когато сме ги прибирали на топло заради стрелби по свадби и пр.

61

емигрант

преди 13 години

Да не се окаже след време,че раненият е гръмнат със стоп патрон.Никога няма да разберем.Театрото е голема работа,сега където и да отидеш някои рамбо/бивша кука или военен/ се държи за патлака.Демек ред ще има и пари ще получават за нищо пак.

fallback