Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

Главен инспектор Тодор Тодоров, който води екипа за преговори с похитителя на заложници в Сливен, е награден с пистолет "Глог", съобщиха от МВР.

Тодоров е началник на сектор "Криминална психология".

Директорът на Института по психология на МВР Неделчо Стойчев е получил "Почетен знак на МВР" – първа степен.

"Почетен знак на МВР" – втора степен, е връчен на заместника му комисар Росен Йорданов.

Наградите тримата служители получиха във връзка с 40-годишния юбилей на Института по психология на МВР.

"Времето изпрати интересен повод за проверка на уменията и способностите на психолозите. И те доказаха, че се справят безупречно", е казал зам.-министърът на вътрешните работи Веселин Вучков пред служителите на института.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

какпичанец

преди 13 години

БРАВО, ЕВАЛА на нашите психолози. Те трябва да са въоръжени по европейски изисквания. А полицаите на улицата - само МАКАРОВ! Заслугите им са големи, още повече, че делят парите при назначаване на некадърници в системата на МВР с кадровиците на съответните управления. Малко са тези, които знаят как става назначението на работа в полицията. Психолога е тази който решава, ставаш или не. И това става след предварителна уговорка с кадровика на полицейското управление. Приходите се делят!!!

43

goranchovski

преди 13 години

Добре свършена работа!Браво на нашия съгражданин!Да работиш с хора е трудна работа,а в случая това е равно на изкуство.Да се изправиш пред въоражен и афектиран човек,очи в очи си е риск за живота и то в полза на други хора.Единици са хората които биха го направили,макар и срещу много пари.Наградата му е символична и морална.Дано не му се налага да я използва!

42

до 36

преди 13 години

Това ще ти е слабичко!!!!

fallback