44

какпичанец

преди 13 години

БРАВО, ЕВАЛА на нашите психолози. Те трябва да са въоръжени по европейски изисквания. А полицаите на улицата - само МАКАРОВ! Заслугите им са големи, още повече, че делят парите при назначаване на некадърници в системата на МВР с кадровиците на съответните управления. Малко са тези, които знаят как става назначението на работа в полицията. Психолога е тази който решава, ставаш или не. И това става след предварителна уговорка с кадровика на полицейското управление. Приходите се делят!!!

43

goranchovski

преди 13 години

Добре свършена работа!Браво на нашия съгражданин!Да работиш с хора е трудна работа,а в случая това е равно на изкуство.Да се изправиш пред въоражен и афектиран човек,очи в очи си е риск за живота и то в полза на други хора.Единици са хората които биха го направили,макар и срещу много пари.Наградата му е символична и морална.Дано не му се налага да я използва!

42

до 36

преди 13 години

Това ще ти е слабичко!!!!

41

uha

преди 13 години

интересен феномен-свършили са си работата психолозите и награда.та това им е работата и без това не стават за нищо практично-теретици са само!А за медиците,които спасяват живот,включително и на охранителя??А кой ще награди дебелите полицаи,коленичили от страх ???

40

Анонимен

преди 13 години

Глогът се дава за сърдечни проблеми, не за заслуги.

39

Смехххххххххххххх

преди 13 години

Да не стане само "От трън та на ГлоГ"...... тея са страшни журналисти...хахахаха

38

"ГлоГ"

преди 13 години

ултра новият пистолет "ГЛОГ" дано не е воден

37

Анонимен

преди 13 години

И един часовник да му дадът !Ръчен-с подписите на Боко , и Цв.Цв.!

36

Анонимен

преди 13 години

хаха почна се с наградите а, после да отскочи до Гоце за един орден стара планина

35

ГлоГ-а

преди 13 години

Моля някой да ми даде ГлоГ , мента и валериан!!! :)))

34

До лаик

преди 13 години

Извинявай но бъркаш!Пожарникаря трябва да го наградят с ...маркуч!

33

лаик

преди 13 години

В някои сайтове занимаващи се с *** на задни част на управляващите /като тия на бареков/ под заглавието "герои" се твърди че основна заслуга за щастливата развръзка имали Бойко Борисов и Калин Георгиев. Тук пък награждават някакъв с пистолет още преди реално случаят да еприключил... Та не е зле да вземат да си синхронизират версиите малко. Ако трябва наградете и пожарникара с един пищов, той нали затова се натиска там да е пред камерите и да прави на герой

32

Анонимен

преди 13 години

Голяма пародия.Бил Иан, не е иван, а Стефан.Били го ивели, не бе още е вътре.Но наградили с пистолет тоя дето водел мирните преговори.Бил сирак и бездомник отраснал по сиропиталища, а полицията обградила дома му в Кортен.Ега си!Боко обещал да не му бие шамари.Абе въобще, търсене на виновни,наказване на невинни и награждаване на случайни лица.

31

Gluckcho

преди 13 години

Мит. Имам много слаб хват, и въпреки това не е засичал без значение от положението му (нагоре, надолу, настрани, др.)Но усещам накъде отива темата... :)

30

Крис

преди 13 години

от Глог та на трън....Инак Glock е отличен пистолет.

29

Водния до 28

преди 13 години

О да глок е велик .... но най вече с меката си китка .... податим на прекалено много засечки тип мека китка ..... трябва да го даржиш стегнато иначе ще засече .........

28

Анонимен

преди 13 години

Неграмотното момиченце с големите цици, дето набира новините е любовница на един от шефовете. Као секретарица е дупе, ама као дупе е фантастична!

27

До 26

преди 13 години

Глоко е работен инструмент, *** и изключително надежден.Ако някой иска да се хвали на безватите си "приятели" си купува извращения като това, DE и подобни.

26

онбашията

преди 13 години

да му е честит и много хора да убие с него!

25

Водния

преди 13 години

Ха дали му Глок ........ не Глог .... ало *** неграмотните !Глок ха голяма работа ... аз знам една варненска мутра с Гюрза ! Ама несе кефи човека !